- Vi er nødsaget til at arbejde hårdere

Endnu engang skal tyrene i kamp. Denne gang er det Ørnene fra Herlev, som gæster Rødovre Centrum Arena, når der er dømt lokalderby på fredag.

Rødovre går ind til kampen med seks kampe i træk uden sejr, og hvis man spørger Rødovres målmand William Rørth, kræver en sejr både vilje og gejst:

- Vi skal finde den gejst og det spil frem, vi viste i første periode mod Rungsted. Vi har det der skal til, men ikke meget går vores vej i øjeblikket, og det betyder vi skal knokle hårdere, fokusere på de små ting og ikke mindst kæmpe med hinanden og ikke mod os selv, da vi pt. er vores egen sværeste modstander, fortæller den unge keeper. 

Holdet har indtil videre lukket 42 mål ind i de første ti kampe af sæsonen, og det er selvklart, at der er ting, som skal forbedres på den defensive front, så der kan komme point på kontoen.

- Vi er nødsaget til at arbejde hårdere defensivt og som et hold, og spille mere simpelt, når det brænder på, tilføjer den 22-årige målmand.

Sidste opgør mellem de to hold endte med en 3-1-sejr til hjemmeholdet i Herlev. Der plejer at være knald på stemningen, når der er fredagshockey mellem de sjællandske hold, og der er heller ingen tvivl om, fansene kan spille en stor betydning for spillernes indsats på isen:

- Rødovres fans er altid med klubben. Det betyder rigtig meget for hele holdet - i medgang og modgang. De sidste kampe og den seneste kamp mod Herlev var ganske tæt, og kunne godt være gået begge veje.

- Så fansene kommer til at have en vigtig betydning på hjemmebane. Det er vores fans, der er den syvende mand på banen, der gør os mere klar og sikrer, vi giver os 100% på banen, afslutter William Rørth.

Dørene åbner kl. 19.00 med DJ i foyeren frem til kampstart samt "happy hour" med øl og sodavand til 20 kr. frem til kl. 19.30. Kampstart er kl. 20.15.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og ikke kan komme til kampen, kan du låne det ud til ven. Læs mere her.


Ny Herlev-overhånd i tæt kamp mod Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Rødovre