Sebastian Strømstad forlænger sin kontrakt med Rødovre Mighty Bulls. Den unge forward har haft hele sin hockey vækst i Rødovre og vi er rigtig glade for at have ham med på holdkortet til næste sæson.


”Sebastian Strømstad, var egentlig ikke tiltænkt en position i RMB-truppen i den forgangne sæson, men via en fantastisk indsats på nogle træninger i starten af sæsonen, fik Sebastian arbejdet sig ind i truppen. Han fik spillet 31 grundseriekampe og samtlige 5 slutspilskampe
Det blev ovenikøbet til 3 mål for den hårdt arbejdende unge forward. Sebastian er således et ægte Rødovre produkt, med et glimrende skøjteløb og en høj arbejdsmoral.
Vi glæder os over at Sebastian vil fortsætte sin udvikling her det næste år og vi glæder os til at se ham tage nye skridt i hans udvikling.” fortæller cheftræner

Sebastian Strømstad siger følgende om sin kontraktforlængelse: ”Det er en stor glæde for mig at kunne meddele, at jeg har forlænget min kontrakt med min barndomsklub for endnu et år. Dette giver mig mulighed for at fortsætte min udvikling som seniorspiller i den klub som jeg kender så godt. Jeg ser frem til at bygge videre på min udvikling næste sæson. KOM SÅ RØDOVRE!”

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Rødovre Mighty Bulls forlænger med Mads Eller med en 2-årig aftale. Rødovre Mighty Bulls forlænger med Oliver Marklund