Vi er glade for at kunne afsløre at den unge back Edvard Lundmark forlænger med Rødovre Mighty Bulls på en 1-årig aftale.

”Edvard Lundmark fik mere spilletid i sidste sæson og specielt den sidste del af sæsonen sluttede han virkelig godt af, især hans spil med pucken forbedrede sig markant. Edvards voksende selvtillid gjorde ham til en nøglespiller defensivt. Hans ro og evne til at læse spillet bidrager væsentligt til, at vi bliver stærkere på pucken og dermed kommer mindre under pres. Vi er sikre på, at Edvard vil tage nye skridt i den kommende sæson og dermed løfte niveauet for RMB.” Fortæller cheftræner Olaf Eller omkring Edvard Lundmarks kontraktforlængelse.

Edvard Lundmark siger selv følgende omkring sin kontraktforlængelse: ”Jeg er utrolig glad for at fortsætte i Rødovre og bygge videre på de store fremskridt, vi opnåede sidste sæson. Det er en ære at være en del af en så dedikeret og traditionsrig klub. Jeg ser frem til at nå nye højder sammen med vores fantastiske fans og støtte i den kommende sæson.”

 

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 


Rødovre Mighty Bulls forlænger med William Rørth Endnu et Rødovre talent forlænger med Rødovre Mighty Bulls