Udesejr i Ørneborgen

Rødovre Mighty Bulls tog tirsdag aften over kommunegrænsen og besøgte naboerne fra Herlev Eagles. Dreslers og Andreasens mandskab spillede en god kamp med masser af chancer og kunne tage en 2-4-sejr med hjem.

Luis Blak Olsen bragte ellers hjemmeholdet foran med 1-0 efter elleve minutters spilletid efter en opstart med masser af tempo fra begge sider.

Et kvarter inde i perioden gav lidt tumult Herlevs målmand Emil Jidskog samt Herlevs Magnus Koch og Rødovres Matthias Asperup og Victor Cubars to minutter i straffeboksen hver, og så kunne Trevor Cheek i fire mod fire udligne til 1-1, som blev periodens resultat.

Anden periode vandt Tyrene med 0-1, da Nicklas Carlsen som den eneste sendt pucken i nettet. Målet blev assisteret af Oliver Reuter og Oliver Kjær.

Tredje periode var kun 40 sekunder gammel, da Herlevs Filip Owesson efter et godt angreb hamrede pucken i målet bag en chanceløs Janis Voris. Den lettiske målmand stod sin anden kamp for Rødovre og leverede en fin præstation med flere gode indgreb – og to redninger med hjelmen.

Matthias Asperup bragte igen Rødovre på sejrskurs med en scoring til 2-3 efter 48 minutter. Dommerne skulle efter scoringen lige gense den på video, inden der blev peget på faceoff-pletten og dømt mål.

Med et mål nede valgte Herlev at tage en timeout med et minut igen. Jidskog blevet taget ud til fordel for en ekstra angriber, og det straffede Nicklas Carlsen med sin anden scoring. Han fik sammen med Oliver Kjær erobret pucken og kunne uden problemer sende den i det tomme mål fra blueline.

Alt i alt en god kamp af Tyrene, der styrede perioder af kampen og også fik presset Herlev oppe på deres banehalvdel, hvilket førte til flere fejl i egen zone. Herlev havde også deres gode perioder – blandt andet med et stolpeskud -, men her stod holdet imod og viste god fight. En fortjent sejr og god underholdning fra begge mandskaber.

Næste og sidste testkamp er på fredag i Rødovre Centrum Arena mod Rungsted Seier Capital. Læs mere om den kamp her.


4-2: Rødovre fik has på rivalerne fra Herlev Frederikshavn og Rødovre bytter hjemmebane 18. og 22. september