Udekamp på Heden

Rødovre Mighty Bulls tager turen til Midtjylland for at møde Herning Blue Fox onsdag aften med kampstart kl. 19.00.

Første opgør mellem de to hold var i sæsonens anden runde af Metal Ligaen, hvor Mighty Bulls hjemme slog Rævene med 4-3 og snuppede tre point. To powerplay-scoringer fra Brendan Harms og to scoringer i tredje periode fra Frederik Kaels og Brady Vail grundlagde sejren.

Siden da er de to hold gået hver sin vej i tabellen. Herningenserne tog efter nederlaget fem rene sejre i træk og har etableret sig i tabellens top tre. I de seneste fem kampe er det blevet til otte point – senest en hjemmesejr i overtid mod Frederikshavn.

Tyrene går ind til kampen med syv nederlag i træk og kun et enkelt point deriblandt. Det er kort og godt alt andet end tilfredsstillende. Seneste kamp var i fredags hjemme i lokalderbyet mod Herlev Eagles, som gæsterne trak sig sejrrigt ud af med 3-5.

Intensitet og arbejdsindsats fra den kamp skal fortsættes og bygges videre på, men koncentrationen i begge ender skal forbedres. Fejl i egen zone kostede, mens mere skarphed i modsatte ende kunne have givet et udbytte til pointkontoen.

Kampen vises live fra Kvik Hockey Arena på Tv2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og tager turen til Herning, så husk, at du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.


Herning vandt 3-1 efter rodet forestilling Ny Herlev-overhånd i tæt kamp mod Rødovre