Tyrene er tilbage på isen fredag

Efter en længere omgang corona-virus i spillertruppen er Rødovre Mighty Bulls tilbage på isen fredag, når Rungsted Seier Capital besøger Rødovre Centrum Arena.

Det har været en trist start på det nye år, så det er en befrielse endelig at komme tilbage i kamp:

- Stemningen er rigtig fin i omklædningsrummet, og alle drengene glæder sig rigtigt meget til endelig at komme i gang igen, fortæller cheftræner Thor Dresler.

Træningen for holdet har været suspenderet, men startede så småt op midt i sidste uge og i denne uge har holdet kørt på og øget intensiteten. Den ufrivillige pause er selvfølgelig ikke noget, som holdet er vant til, så der har fra trænerteamets side være fokus på at komme godt tilbage:

- I vores ”genopstart” har der været fokus på den hård-fine balance det er, at få spillerne tilbage i så god form som muligt, uden at overbelaste dem. Vi har ikke været på is længe, og for en dels vedkommen har det været nogle hårde dage i sygesengen, så det har vi taget hensyn til, fortæller Dresler.

I en tid uden daglige træningspas og kampe på programmet har trænerteamet brugt en del ekstra timer foran skærmen, men der er ikke blevet set Netflix eller holdt seriemaraton:

- Der er blevet set en hel del video fra kampene og forberedt, for at få taget et ekstra kig på de elementer, vi skal blive endnu skarpere på. Desuden har der de sidste par dage været afholdt individuelle møder, hvor vi har gennemgået forskellige dele sådan, at vi alle sammen er med på, hvad der forventes i den kommende tid - både når det gælder det individuelle, men også som hold i både træninger og til kampe.

Der har været flere tætte kampe mod nordsjællænderne i sæsonen, men det er ikke lykkedes at slå dem endnu. Fredagens modstander er Metal Ligaens tophold, så det bliver uden tvivl en svær kamp at starte ud med. Gæsterne har startet det nye år rigtig stærkt med fem sejre i seks kampe - to af dem efter overtid. Dresler kigger dog ikke så meget på modstanderen, men mere på at få Rødovre-holdet op i gear og godt i gang igen, så de kan skabe resultaterne, der er brug for:

- Vi skal gå til kampen mod Rungsted med 100% fokus på os selv, være skarpe på vores taktiske elementer og have korte skift, så vi kan holde intensiteten helt deroppe, hvor vi ønsker den skal være, i samtlige 60 minutter, slutter Dresler.

Nikolaj Zorko og Benjamin Mauritzen sidder fortsat ude med skader, men ellers er truppen fuldtallig fra i dag. Der er her sent torsdag eftermiddag kommet svar på gårsdagens corona-test, så begge ugens tests har givet udelukkende negative resultater og den sidste smittede spiller er blevet clearet jf. protokollerne til at træne med fra i dag.

Kampstart fredag er kl. 19.00.


STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital Schultz bliver sæsonen ud