Rødovre Centrum Arena får besøg af Brynäs IF og Malmö Redhawks.

De to store SHL-klubber kommer til Rødovre Centrum Arena d. 1. september for at spille træningskamp, inden Metalligaens grundspil begynder. 

Rødovre Mighty Bulls’ cheftræner Magnus Sundquist har tidligere været træner for Brynäs IF, og har formidlet kontakten mellem de to hold i forhold til denne træningskamp. Vi har derfor snakket med Magnus omkring den kommende kamp.

- Jeg havde 2½ meget gode år i Brynäs. En fantastisk klub med dejlige mennesker og mange gode fans over hele Sverige. At Brynäs vælger at komme hertil, og spille træningskampe op til SHL-starten føles rigtig godt. Jeg er personligt rigtig glad for, at vi kunne lykkes med at få dette på plads.

- Brynäs skulle i forvejen herned og besøge os den 3. september og ville lave en lille træningslejr i Rødovre. De havde så også planer om at mødes med Malmö, så vi tænkte, at det kunne være sjovt og anderledes, hvis de i stedet spillede kampen her i Rødovre.

- Selvom det kun er en testkamp, så er det lidt et scoop at have to SHL-hold på besøg til at mødes i Danmark. Det kan godt blive en rigtig sjov oplevelse at se to hold fra det niveau på isen, så vi håber selvfølgelig på, at det kan trække lidt ishockeyfans fra både Rødovre og resten af Københavnsområdet til.

- Samtidig er det også en mulighed for dem at kunne promovere SHL en lille smule i Danmark. Der er jo ikke så langt til Sverige, og der er en masse fede kampe og dygtige spillere, som helt sikkert er værd at opleve, hvis man en gang i mellem tager turen over broen, fortæller Sundquist.

Begge SHL-klubber har danske spillere i spillertruppen. Brynäs IF har forward Nick Olesen og Malmö Redhawks har hele tre danske backs: Brødreparret Marcus og Oliver Lauridsen samt Mathias Lassen som har Rødovre-baggrund.

- Vi afslutter selv træningskampene med en kamp mod Brynäs, på lørdag den 3. september, som bliver en stor udfordring og oplevelse for vores egne unge spillere. Med de to forrige kampe imod Västervik og Tingsryd og den kommende kamp mod et endnu stærkere hold, står vi godt rustet tempomæssigt op til sæsonstarten mod Sønderjyske den 7. september. Vi må være realistiske og ikke regne med, at vi vinder over Brynäs, MEN vi kommer til, at give den alt hvad vi har, og vi fortsætter med at fokusere på de ting, vi skal være skarpe omkring når Metalligaen starter op.

Kampen mellem Brynäs IF og Malmö Redhawks spilles i Rødovre Centrum Arena d. 1. september med kampstart kl. 19.00. Dørene åbner én time før. Husk der er gratis adgang for alle til kampen.

 


Optakt: Rødovre Mighty Bulls - Brynäs IF Træningskamp mod Tingsryds AIF