Torsdagskamp i Esbjerg

Esbjerg Energy byder velkommen til en omgang torsdagshockey i Granly Hockey Arena, hvor Mighty Bulls skal forsøge at tage point.

Det bliver sæsonens sidste grundspilskamp mod Esbjerg og den anden ”serie” som lukkes. Tyrene har allerede spillet alle seks kampe mod Herlev, mens der mangler en enkelt kamp mod de resterende Metal Liga-kombattanter.

Esbjergenserne har indtil videre haft overhånden i de indbyrdes opgør med fire sejre (én af dem i overtid), mens det er blevet til en enkelt til de rødklædte. Resultaterne er dog gået frem af, for efter tre nederlag i de første kampe, så endte det i december i overtid og senest med en 4-2-sejr til Mighty Bulls i starten af januar. Måske har holdet fundet formlen til at slå de fysisk stærke vestjyder?

Begge hold var i kamp tirsdag, hvor Rødovre ude tabte til de nykårede Metal Final4-vindere fra Frederikshavn og Esbjerg led et 5-3-nederlag til lokalrivalerne fra SønderjyskE.

Set over de sidste ti kampe har de to hold hentet lige mange point, nemlig ti. Så torsdagens kamp har udover vigtige point på spil også en god mulighed for at hente oprejsning for begge mandskaber.

Kampen i Esbjerg starter kl. 19.00.


Esbjerg sled sig til en spinkel sejr over Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Rødovre