To unge backer forlænger

De to næste brikker til den kommende sæsons spillertrup er på plads, og vi er glade for at kunne præsentere kontraktforlængelser med de to backs Christoffer Frænell og Lasse Carlsen.

19-årige Christoffer Frænell er fra årgang 2000, mens 20-årige Lasse Carlsen er årgang 1999 og det er dermed to spillere, som har masser af spændende fremtid foran sig. Det er to spillere, som vi glæder os meget til at følge i udviklingen og som besidder gode potentialer.

Christoffer Frænell er klar til sin tredje sæson for Mighty Bulls, hvor det indtil videre er blevet til 60 kampe i Metal Ligaen. Han var i sidste sæson en del af U20-landsholdet og dettes VM-trup, ligesom han tidligere også har været en del af U18- og U16-landsholdene.

Ved U20-DM i februar var Frænell nede og give en hånd til RSIK’s U20-hold, der kunne tage hjem med DM-sølv. Frænell blev samtidig kåret som U20 DM’s bedste back og med seks assister leverede han næstflest point af alle ved U20-mesterskaberne.

Lasse Carlsen blev en del af Mighty Bulls-truppen i december, da han takkede ja til at ”vikariere” i en hård periode med skader. Han var i forvejen været en spiller ”på radaren”, og i sæsonen inden havde han hentet Metal Liga-erfaring i Hvidovre Fighters, indtil de desværre lukkede. Fra start-januar rykkede han permanent op fra RSIK til Metal Liga-truppen og imponerede blandt andet med sin stærke fysik. To gange fik den 199 centimeter høje back sendt pucken i nettet.

Carlsen har ligesom Christoffer Frænell også været en del af U-landsholdene fra U16 til U20.

Begge spilleres kontrakten er gældende for den kommende sæson.


Olaf Eller: En Metal Liga-spiller hører til blandt tre NHL-potentielle danskere Første forlængelse på plads