En god portion erfaring fra udlandet med flere stempler i passene

Rødovre Mighty Bulls har to spillere mere på plads til sæsonen 2023/24. De to unge, talentfulde og ikke mindst danske Rødovre forwards Marcus Almquist og Alex Haunstoft vender hjem fra det store kontinent mod vest.

Trods deres alder kommer drengene hjem med en god portion erfaring fra udlandet med flere stempler i passene. Almquist i Sverige og Canada og Hauntoft i USA.

Direktør Morten Nielsen om de to unge Rødovre forwards:

”Som tidligere meldt ud arbejder vi hårdt på at få både erfarne, men også yngre danske spillere med Rødovre baggrund retur til klubben. Derfor er vi både stolte og glade for, at to unge talenter, der er blevet skolet igennem de sidste par år i Nordamerika, har valgt at fortsætte deres udvikling i Rødovre. Det er super værdifuldt for Rødovre, at de har kendskab til klubbens DNA og samtidig er fuldt indforstået med, at det kræver hårdt arbejde at indgå i truppen.”

Olaf Eller udtaler om Almquist:

”Vi er glade for at kunne byde endnu en ægte Rødovre spiller velkommen hjem. Marcus har de sidste to år spillede for Victoria Royals i den stærke nordamerikanske juniorliga WHL. I denne sæson har han snittet et halvt point per kamp, og samtidig haft den 3. bedste plus/minus statistik på et bundhold, imponerende og vidner om en spiller med større defensivt fokus, end da han forlod RMB. Vi er overbeviste om, at Marcus enorme fart, skarpe målinstinkt og brændende ønske om at vinde, vil begejstre mange fans i arenaen og hjælpe os fremad i tabellen”.

Marcus Almquist om Rødovre skiftet:

”Efter fem år i udlandet og nogle vidt forskellige spillestile, er jeg mega glad for at kunne vende hjem til min barndomsklub, hvor jeg ser super meget frem til, endnu engang at have tyren på brystet. Samtidig med at jeg vender tilbage til den spillestil, jeg er vokset op med.

Jeg glæder mig enormt meget til at få en hverdag i Arenaen i Rødovre, med nogle af dem som har været der siden dag et. Jeg vil i hvert fald bidrage med det jeg kan og forhåbentlig lave nogle point.
Jeg ser frem til en spændende sæson, da jeg jo har spillet med nogle af drengene før, og så glæder jeg mig til at se hvor langt det bærer klubben denne sæson.”

Olaf Eller udtaler om Haunstoft:

”Efter 4 år i Nordamerikansk juniorishockey, vender Alex Haunstoft tilbage til Danmark. Vi er glade for, at endnu en ægte Rødovre dreng vender tilbage til sin barndomsklub. Alex kan med sin store fysisk, gode skøjteløb og nordamerikanske ishockeytilgang tilføre yderligere styrke på centerpositionen. Samtidig er vi sikre på, at vi kan udvikle Alex og få stor gavn af hans kvaliteter både på den korte og den lange bane.”

Alex Haunstoft om Rødovre skiftet:

”Jeg glæder mig utrolig meget til at vende hjem til barndomsklubben og trække tyren over hovedet igen. Nu har jeg været ude og samle erfaring de seneste fire år, hvilket helt klart har modnet mig som ishockeyspiller, men helt klart også som person. Jeg er stadig ung og vil helt sikkert gerne udvikle mig mere, hvilket både Olaf og de mere erfarne spillere kan hjælpe mig med. Derudover ser jeg frem til igen at spille sammen med Almquist, som jeg spillede ungdoms hockey med i Rødovre.”

Rødovre Mighty Bulls ser frem til at byde Marcus Almquist og Alex Haunstoft velkommen tilbage på isen i Rødovre.

Kontrakterne er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.  

 

 

 


Rødovre Mighty Bulls har endnu tre spillere klar til sæsonen 2023/24 En rigtig Rødovre dreng vender hjem