To Mauritzen-mål grundlagde tredje sejr i træk

Rødovre Mighty Bulls slog fredag aften rivalerne fra Rungsted Seier Capital hjem med 5-4 i sæsonens sidste testkamp.

Benjamin Mauritzen åbnede ballet med en scoring i powerplay efter otte minutter, hvor Dylan Busenius assisterede. I slutningen af første periode røg både Jonas Sass og Magnus Povlsen i straffeboksen, så Tyrene måtte kæmp 3 mod 5. Sass nåede at komme på isen igen, inden Rungsteds Shane Hanna bragte balance i regnskabet i powerplayet.

I anden periode Mauritzen var igen på pletten efter 22 minutter med sin anden scoring og satte gang i tre gyldne minutter for hjemmeholdet. Først øgede Oliver Kjær til 3-1 og efterfølgende kunne Trevor Cheek skrive 4-1 på måltavlen. Nikolaj Rosenthal reducerede for gæster kort efter.

Efter 34 minutter røg Phillip Schultz til afkøling efter en cross-checking og gæsternes Jacob Gammelgaard blev sendt med for diving – hans i øvrigt tredje udvisning. De to nåede kun lige på isen igen, og Schultz spillede Trevor Cheek fri i en omstilling, så canadieren kunne hamre pucken ind bag David Grubak i Rungsted-målet. 5-2.

Rungsted fik reduceret kort før pausen ved Nikolaj Rosenthal, der kom på tavlen med sin anden scoring.

Tredje periode startede med en badebillet til Jonatan Nielsen efter en alt for hård tackling i ryggen.

Marcus Olsson pyntede på resultatet til 5-4 med 23 sekunder tilbage, og selvom gæsterne tog målmanden ud, så lykkedes det Mighty Bulls at holde dem fra yderligere scoringer og dermed var tredje sejr i træk en realitet.

William Rørth i Rødovre-målet viste sig igen frem med flere gode indgreb og med en underholdende kamp fra begge sider, er Metal Ligaen klar til at starte i næste uge.

Rødovre Mighty Bulls starter d. 18. september på udebane i Frederikshavn.