Tirsdagshockey mod SønderjyskE

Årets første kamp i Rødovre Centrum Arena bliver mod SønderjyskE tirsdag aften.

Det bliver sæsonens andet besøg fra Mario Siminonis tropper, der med en 1-2-sejr afgjort i powerplay tog tre point med hjem første gang. Det seneste opgør blev dog vundet af Tyrene, der tog to point med hjem fra Vojens efter en hæsblæsende 5-5-kamp, som Nick Crawford afgjorde til rød fordel i overtiden.

Tirsdagens gæster har vist udmærket form i de seneste kampe, hvor de har snuppet ni point i fem kampe. Særligt to sejre over lokalrivalerne fra Esbjerg og en sejr i Rungsted må give selvtillid. Sønderjyderne har en hård weekend i vente med finalerne i Continental Cup, hvor der venter engelsk, polsk og hviderussisk modstand på hjemmebane. Det gælder derfor for sønderjyderne om også at holde fokus og koncentration på Metal Ligaen.

For hjemmeholdet har det set anderledes tungt ud med fire nederlag i fem kampe. Det har ganske enkelt ikke været godt nok, og særligt ikke når det har været mod nogle af de nærmeste rivaler i tabellen. Efter tre udekampe i træk løber Tyrene på isen hjemme, og hjemmebanefordelen kan forhåbentlig skubbe på selvtilliden, for 24 af holdets 37 er hentet hjemme.

På positiv-siden var Julius Nyqvist endelig tilbage på backlinjen mod Odense Bulldogs i søndagens kamp. Den finske back har været ude med en skade siden efteråret, hvor sidste kamp var 29. oktober mod Esbjerg.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.00.

FANTILBUD

Vores partner, Bulls GastroPub & Sport i Rødovre Centrum, har igen et godt tilbud til alle Rødovre-fans:

Køb en valgfri gourmetburger med oksekød, kylling eller pulled pork til kun 119 kr.

Viser man sit Rødovre Mighty Bulls-sæsonkort og får man en lille pilsner fadøl GRATIS med.


Sejr i årets første hjemmekamp Skuffende scener giver DIU-straf - og nye sikkerhedstiltag