Svensk back til Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne velkommen til svenske Jonatan Nielsen, der er ny back på holdet.

26-årige Nielsen har de seneste syv sæsoner spillet for IF Troja-Ljungby, der i perioden har spillet i både Allsvenskan og 1. division. Her har han i alle sæsoner ligget på flotte pointsnit med eksempelvis 34 point (9 mål og 25 assists) i 43 kampe i seneste sæson.

Før Troja-Ljungby spillede han ungdomselite i Linköping i stærkeste svenske ungdomsliga og fik også 7 kampe i SHL. Han har fået landskampe på alle svenske landshold fra U16 til U20 og blev i 2012 draftet til NHL i syvende runde af Florida Panthers.

Cheftræner Thor Dresler om Jonatan Nielsen, som kommer til at spille med nr. 51 på ryggen:

- Jonatan er en spændende svensk back med en god størrelse på 191 cm og solide defensive kvaliteter. Kigger man på hans CV, vil man nok ligge mærke til, at han har produceret godt i sine sæsoner i Troja-Ljungby, der har spillet i den stærke sydlige 1. division samt i Allsvenskan, hvor Jonatan fik produceret 24 point, hvilket er ret stærkt for en back.

- Vi har set meget video på Jonatan, og kan her konstatere, at Jonatan er rigtig bevægelig, selvom han ikke hører til de mindste spillere, og så besidder han også et godt skud samt et solidt pasningsspil, hvilket er stærke indikatorer på, at Jonatan vil kunne gøre det godt i blandt andet powerplay, fortæller han.

Kontrakten med Jonatan Nielsen er gældende for den kommende sæson.


Canadier fuldender truppen Vil du være en del af klubben? Vi søger frivillige