Sundquist: Vi skal møde op med optimisme og fart

En weekend med dobbeltopgør mod Rungsted er lagt er afsluttet og en ny uge med to interessante kampe venter.

Tirsdag skal Tyrene nemlig en tur til Vojens, hvor SønderjyskE venter og fredag får holdet besøg af Frederikshavn.

Cheftræner Magnus Sundquist har været tilfreds med præstationerne i weekendens to kampe, men kunne godt have ønsket sig et par point mere:

- Overordnet var det to tætte kampe. Med chancerne og mulighederne vi skaber i Rungsted, så skulle vi gerne have haft et point med, men jeg synes, at vi laver en god præstation i Rungsted. Vi viser, at vi vil vinde, og vi kommer godt ud til kampen.

- Til sidst tog vi målmanden ud, og så får de et mål i tomt net, og det er hvad der sker i ishockey. Nogle gange lykkes det at satse til slut, og andre gange må man inkassere et ekstra mål, fortæller han.

- Lørdag er vi klart det bedste hold, og da vi fører 3-1 har vi muligheden for både 4-1 og 5-1, men vi får en ærgerlig udvisning, og så reducerer de. Så tager de målmanden ud og lykkedes med det. Vi vinder fortjent i straffeslag, så det var positivt efter endnu en tæt kamp.

- Vi spiller som et hold og spiller rigtig god ishockey for tiden, og det er jeg meget glad for at se. Nu har vi spillet en del kampe, og vi har kun spillet to dårlige perioder – og det var anden og tredje periode sidst mod SønderjyskE, siger han og sætter fokus på tirsdagens kamp:

- SønderjyskE er et godt hold, det vi ved og har vi har respekt for dem. Så nu skal vi nulstille os, og være klar til en ny kamp. Vi skal fortsætte vores spil, vise spilglæde og stadig træffe de rigtige beslutninger. Vi skal møde op med optimisme og fart, så vi kan blive ved med at lave gode præstationer, lyder det fra Sundquist.

Han tilføjer derudover, at Jonatan Nielsen sad over i lørdagens kamp, da familien blev forøget, men forventes tilbage tirsdag. Herudover er der et par ”spørgsmålstegn” på skadesfronten, som afklares til mandagens træning.

Kampstart mod SønderjyskE er kl. 18.00 og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du Unlimited Hockey-sæsonkort og vil se kampen i Vojens, så læs her, hvordan du kan trække en gratis billet.


Flotte scoringer, da SønderjyskE tæmmede tyrene VIDEO: Se målene fra kampen mellem Rødovre og Rungsted