Sundquist: Vi er klar til at gå til den

Tirsdag aften går det løs i Rødovre Centrum Arena, når Esbjerg Energy lægger vejen forbi Vestegnen.

Magnus Sundquist og holdet er klar til at komme tilbage på isen:

- Vi har trænet godt og haft lidt fridage til at restituere her i landsholdspausen. Der har været god fart og optimisme i træningerne, hvor pointene i de afsluttende kampe mod de to tophold selvfølgelig har givet et lille boost. Nu er vi klar til at gå til den igen og jagte en sejr i aften, fortæller han.

Sundquist har både godt og dårligt nyt på skadesfronten:

- William Rørth sidder ude med en skade, så vi har Jonatan Hintze Christiansen med som backup-målmand for Muse. Det er selvfølgelig ærgerligt med en skade til William, når han lige har stået nogle flotte kampe, men vi har to gode målmand, der konkurrerer om pladsen, og Muse er klar til at levere, som han også gjorde det mod Esbjerg og Frederikshavn. På trods af, at det var to nederlag, så var det to meget tætte kampe, og hans præstationer gav os muligheden for at vinde dem begge.

- Til gengæld glæder vi os over, at vi har Jonatan Nielsen tilbage. Jonatan siddet ude længe nu, så det bliver godt at få ham tilbage på isen og i kamp. Jeg ved, at han er sulten og klar til at kæmpe for holdet, fortæller han.

Der kigges fortsat efter en ny mand til holdkortet, men der er måske ved at falde lidt på plads.

- Vi arbejder stadig på at tilknytte en forward. Med lidt held kan vi måske få en spiller klar til i morgen, men jeg kan ikke give nogen garantier. Det afhænger lidt af, om vi kan få det sidste til at falde på plads, og om han kan nå at komme hertil, lyder det fra Sundquist.

Kampstart mod Esbjerg er kl. 20.15.

Myndighederne har genindført coronapasset og derfor skal alle tilskuere vise gyldigt coronapas ved indgangen. Hav det klar på telefonen og kom gerne i god tid, så vi kan minimere kø ved indgangen.

Der er gratis adgang for studerende til kampen mod Esbjerg. Man skal blot møde op og vise gyldigt studiekort ved indgangen.

Har du sæsonkort, men ikke kan komme til kampen, så husk, at du nemt kan låne dit sæsonkort ud. Læs mere her.


Rødovre kæmpede sig til forløsende sejr mod Esbjerg - Det næste er, at vi skal være mere kyniske