Sundquist: Meget skuffende kamp

2021 sluttede for Mighty Bulls onsdag aften i Herlev med et nederlag på hele 8-3.

Selvom Tyrene i dele af kampen dominerede fuldstændig, så glemte man i andre dele fuldkommen at være med i kampen. Cheftræner Magnus Sundquist er i dag alt andet end tilfreds med præstationen i gårsdagens nederlag:

- Det utroligt frustrerende at se, hvordan vi agerede i nogle minutter i løbet af anden periode. De første ti minutter af kampen viste, hvor gode vi kan være. Herlev kommer ikke ud af egen zone, og dér skulle vi have scoret 2-3 mål, fortæller han og fortsætter:

- Men ishockey gælder ikke kun om at spille offensivt og at spille med pucken og kunne score mål. Det drejer sig også om at kunne spille uden pucken, spille hårdt i egen zone og vinde dueller – foran målet, i hjørnerne og mand mod mand over hele banen. Og på det område var Herlev både stærkere og bedre end os.

- Vi vinder skudstatistikken med 41-33 på udebane og skulle have afgjort det tidligt. Men igen, ishockey drejer sig også om at spille forsvarsspil og gøre tingene 100% skift efter skift. Det gjorde vi slet ikke fuldt ud i går, så den stærke defensiv, som vi har haft i det store hele, var forsvundet.

- Nu skal vi tilbage og gå igennem vores forsvarsspil og de kampmomenter - igen. Og se hvilke spillere, der køber fuld ud ind i det fremover. Det var meget skuffende at se, hvordan kampen udviklede sig i går, slutter han.

Første kamp i det nye år er på udebane i Esbjerg onsdag d. 5. januar, mens første hjemmekamp er to dage efter mod SønderjyskE.


Årets første opgave: Esbjerg ude SKARPE SKUD: Billeder fra Herlev-Rødovre