Sundquist: Forventer en hård kamp

Søndag går turen til den fynske hovedstad, hvor Odense Bulldogs venter til et vigtigt eftermiddagsopgør.

Efter udebanesejren i Esbjerg kom Mighty Bulls ned på jorden igen mod SønderjyskE. Hele 0-5 førte sønderjyderne efter første periode, men holdet fik spillet sig lidt op og de resterende to perioder sluttede med 2-2.

Cheftræner Magnus Sundquist var selvklart ikke tilfreds med præstationen efter kampen:

- Vi så igen, hvad der sker, hvis vi ikke er ydmyge i de vigtige situationer – specielt i starten af kampen. Vi laver nogle fatale fejl, der giver SønderjyskE chancer, uden at de selv skaber nogle chancer. Og det holder ikke – ikke mod nogle hold i ligaen.

- Efter dét viser vi i både anden og tredje periode, at vi kan spille godt. Vi vinder skudstatistikken igen, men det er lige meget, da ishockey er meget mere. 0-5 efter første periode fordi vi spiller alt for nonchalance går ikke, fortæller han.

Ondt blev værre, da William Rørth måtte forlade isen efter første periode med en skade og sluttede sig til skadeslisten, der i forvejen tæller målmandsmakkeren John Muse, som blev skadet og udgik i Herlev mellem jul og nytår:

- Nu er vi i gang med en meget vigtig måned her i januar og pludselig er begge vores målmænd er ude med skader. Det er ikke optimalt for noget hold og slet ikke for et hold som os, der kæmper og ligger hvor vi ligger.

- Så hvordan vi stiller op på målmandsposten mod Odense ved vi ikke endnu. Vi har Jonatan Hintze, som også kom ind og spillede fredag, med, og så ser vi, hvem der mere kommer med.

Fredagskampen var i øvrigt Jonatan Hintze Christiansens debut for Rødovre Mighty Bulls. Også forward Christopher Rübenach fik sin første kamp i Metal Ligaen, og er ligeledes med i truppen mod Odense.

Når der ikke står den erfaring som der plejer i målet, så får holdet en ekstra opgave; nemlig at bakke ekstra op, ligesom det også blev gjort fredag:

- Det skal ikke være en undskyldning for noget, at vi ikke har nogle af vores faste keepere med. Vi skal som hold bakke om op målmanden, og spille som vi gjorde de to sidste perioder fredag efter Jonatan kom ind.

- Jeg forventer, at det bliver en hård kamp. Men vi har som hold vist, hvor gode vi kan være. Så i morgen er der ikke nogen som helst undskyldning for ikke at kæmpe med alt og betale prisen for en sejr, slutter han.

Kampstart i Odense er kl. 15.00 og kampen vises på Tv2 Play.


Fynsk storsejr i nøglekampen mod Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE