God afsked med Arenaen da Rødovre sendte SønderjyskE hjem med et sjældent nederlag.

Sidste vals i Rødovre Centrum Arena i denne omgang. Med ti kampe tilbage af grundspillet var dagens kamp den sidste inden Arenaens inventar efter 25 års hårdt slid, optimeres. De næste fire kamp er alle på udebane. 

God afsked med Arenaen i sin nuværende udgave, da Rødovre sendte SønderjyskE hjem med et sjældent nederlag efter en god Rødovreåbning der førte til sejr og to point.

Efter endnu et par frafald i spillertruppen efter fredages søde sejr over Herlev skulle de resterende tyre op mod et formstærk mandskab fra SønderjyskE. Første periode blev med hjemmeholdet i føresæde afviklet uden de store dikkedarer. Julius Nyqvist sørgede for perioden eneste scoring til Rødovre føring. Et overtalsmål der blev periodens eneste, selvom et hav af udvisninger til gæsterne burde være omsat til lidt flere. Fire registrede forsøg blev det til. 

Anden periode var ikke så opløftende som første, idet gæsterne tvang sig ind i kampen med tre scoringer. En enkelt til tyrene kunne det blive til da Jannik Karvinen i samspil med Magnus Carlsen fik listet pucken i kassen. Disciplinen fra åbningsperioden blev erstattet af en del udvisninger, og det forbliver ikke ustraffet mod et hold som SønderjyskE. Nede med én efter to perioder er ikke ønskescenariet, men muligheden for at rejse sig i tredje periode eksisterede.

Tredje periode bragte optimismen tilbage til tyrene der satte eneste scoring i de tyve minutter. Faktisk havde det været fortjent med alle tre point for det var Rødovre der ville mest, men point blev det til med Lasse Carlsens udligning.

Julius Nyqvist blev dagens mand i skysovs da i overtiden sørgede for retfærdigheden skete fyldest da han scorede til slutresultatet og to point til Rødovre.

 

Rødovre Mighty Bulls – SønderjyskE 4-3 (1-0, 1-3, 1-0) OT
05:47 1-0 Julius Nyqvist (M.Virtala)
25:04 1-1 MacGregor Sharp (Nielsen)
26:43 1-2 Phil Lane (Sharp, Little)
28:22 2-2 Jannik Karvinen (Carlsen)
37:50 2-3 Frederik Bjerrum (Sharp, Madsen)
52:23 3-3 Lasse L. Carlsen (Johansson, Karvinen)
62:48 4-3 Julius Nyqvist
Udvisninger: RMB 3x2min + 1x10min, SE 7x2min
Skudstatistik: 19 - 28 (4 - 7, 5 - 13, 6 - 7, 4 - 1)
Tilskuere: 1037

 


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE Tag børnene med på søndag