Den kommende sæson ser lovende ud for holdet, da det stærke målmandsteam nu er på plads

Mighty Bulls kan i dag præsentere, at målmandsteamet for sæsonen 2023/24 udgøres af William Rørth og David Grubak. Den unge danske målmandsduo skal nu vogte målet, hvortil der med garanti bliver konkurrence om pladsen imellem de røde stænger. Det vigtigste er dog stadig samarbejdet og udviklingen af de to unge målmænd. 

Olaf Eller om den unge danske målmandsduo:

- Vi er utrolig glade for at William har valgt at fortsætte hos os.  Han er en spiller med ægte Rødovre DNA, med en formidabel reaktionsevne og har udviklet sig sæson efter sæson.  I år kulminerede dette med mange ugers deltagelse i landsholdets forberedelser til VM.

- William var desværre skadet i begyndelsen af sidste sæson og dette var en medvirkende årsag til at vi stod med 4 point efter 15 kampe. De næste 25 kampe gav 31 point og her viste William sit store potentiale som førstevalget på målmandssiden, blandt andet med hele tre “shootouts". Det betød desværre også at William startede i hele 35 kampe i træk, hvilket er lige i overkanten for en ung målmand.

- Derfor er det med stor glæde at det er lykkedes os at hente David Grubak. Med David har vi fået en målmand, som over de sidste tre sæsoner har spillet ca. 20 kampe pr sæson med en imponerende redningsprocent på lige over 90. David er ligeledes en ung ambitiøs og træningsvillig målmand, som er vant til at levere på et højt niveau.

- Vi er derfor overbeviste om, at med disse to fremragende målmænd, er vi godt klædt på til sæsonens udfordringer.

William Rørth om sin kontraktforlængelse:

- Jeg har altid været stolt af at være en del af klubben og Rødovre Mighty Bulls. Det er en klub, hvor loyalitet, vilje, indsats og trofaste fans er kerneelementerne i dens DNA. Vi har de bedste fans, som støtter os igennem medgang og modgang, især når det virkelig gælder - selv når det er svært. Det er en af grundene til, at jeg vælger at blive i Rødovre sammen med de mange nye initiativer, som er på vej for at bygge holdet op til noget, vi kan være stolte af. Vi ved, at det kræver en ekstra indsats med et ungt hold, men det er netop her, at Rødovre DNA'et skal bevise sin værdi i ligaen.

- Tilbuddet fra Olaf, sammen med de visioner og træning som RMB har præsenteret mig for, lyder utroligt spændende og meget lovende for hele den kommende sæson i Rødovre Mighty Bulls. Som målmand i min alder er det vigtigt for mig at spille så mange kampe som muligt, for at sikre min udvikling. Efter en hektisk måned med landsholdet er jeg klar til at fortsætte min karriere, og kæmpe for min fremtidige plads på landsholdet gennem mit spil i Rødovre Mighty Bulls. Jeg vil bevise, at jeg er en målmand, som kan stå mange kampe og være en afgørende, spiller på holdet.

- Sammen med mine holdkammerater og alle omkring holdet vil vi virkelig løfte Mighty Bulls tilbage i arenaen. Jeg er derfor meget beæret over, at Olaf har vist mig tillid og tro på rollen som målmand i Rødovre Mighty Bulls.

David Grubak sætter her lidt ord på klubskiftet:

- Jeg er meget glad for at få at muligheden for mere ansvar, og at være en del af projektet her i Rødovre. Jeg ser frem mod mit samarbejde med William, og er sikker på vi nok skal hjælpe hinandens udvikling. Jeg vil gøre mit bedste, for at hjælpe holdet med at få en bedre placering næste år. Så vi kan spille med, hvor det er sjovt. Jeg glæder mig til at møde fansene i hallen.

Rødovre Mighty Bulls glæder sig til at se samarbejdet imellem de to danske målmænd.

Kontrakterne er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.

 


METAL LIGA-PROGRAMMET FOR 2023/24 er klart! Rødovre Mighty Bulls har endnu tre spillere klar til sæsonen 2023/24