Sønderjysk forward til truppen

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne byde velkommen til forward Mikkel Jensen, som skifter løverne på den lyseblå SønderjyskE-trøje ud med Tyren.

Mikkel Jensen og SønderjyskE havde papir på hinanden i en sæson mere, men Mikkel har ønsket at prøve sig af et nyt sted, og her kom Mighty Bulls ind i billedet. Vi har efter en konstruktiv og positiv dialog med SønderjyskE og fundet en god en løsning for alle parter, så Mikkel i den kommende sæson er klar for Rødovre på en 1-årig aftale.

- Jeg glæder mig til at spille for RMB og foran deres fantastiske fans. Samtidig glæder jeg mig til at flytte hjemmefra og skal til at stå på egne ben.

- Magnus Sundquist og jeg har haft nogle gode snakke, og jeg kan mærke, at Rødovre tror på mig. Magnus og jeg tror på, at jeg kan tilkæmpe mig en god rolle på holdet og dermed få taget de næste skridt i min udvikling.

- Jeg er også glad for, at SønderjyskE havde forståelse for min situation og at der kunne findes en løsning med Rødovre, fortæller den kommende Rødovre-angriber.

Det er fire sæsoner siden, at 21-årige Mikkel Jensen fik debut i Metal Ligaen og han har siden opnået knap 140 kampe. En enkelt sæson spillede han i Odense Bulldogs, mens de resterende kampe er spillet for barndomsklubben. Han har også været en del af ungdomslandsholdene fra U16 til U20.

Magnus Sundquist ser frem til at få Mikkel Jensen som en del af spillertruppen:

- Vi er glade for at kunne tilknytte Mikkel her i Rødovre. Mikkel har følt, at han var gået lidt i stå og ønskede at få prøvet sig af i noget nyt. Efter en rigtig god dialog med både Mikkel og SønderjyskE, så er det hele faldet på plads på en god måde for alle parter.

- Vi får en dygtig spiller med god fart og masser af potentiale. Han får et nyt miljø og kan starte på en frisk med nye øjne, der kigger på ham. Så nu er det op til ham at gribe muligheden, og jeg er ikke i tvivl om, at skiftet bliver godt for både Mikkel og for Rødovre, fortæller han.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Marco Illemann stopper karrieren Finsk forward til Rødovre