Fredagens kamp mod Rungsted Seir Capital i Rødovre Centrum Arena, dagen før Halloween, blev spillet i en halvtom hal, dikteret af Covid-19.

Gæsterne havde kaldt forstærkning ind fra over there, men Rødovre Mighty Bulls havde ikke tænkt sig at lade sig skræmme i en noget nær skarpeste holdopstilling for denne sæson.

Halvandet minut inde i kampen åbnede gæsterne ballet med at score et par kasser. Ikke lige den start tyrene havde håbet på. Rutineret af Rødovres kaptajn at bede dommeren om at gennemse mål nr. 2, - hvilket blev udnyttet som time out i jagten på at skærpe indstillingen på isen.

Efter den hårde start, bragte tyrene med hård fight lidt optimisme ind på isen. Et skud på rammen af Oliver Kjær havde fortjent bedre, og da hjemmeholdet halvvejs fik en overtalsmulighed, brændte det for alvor på foran gæsternes keeper, men uden scoring.

I det sidste minut fik Steffen Klarskov pucken serveret på et sølvfad i slottet af gæsterne, men afslutningen blev desværre sendt udenom målet. En første periode hvor hjemmeholdet efter en mareridtsstart fik vist lovende takter resten af tiden.

Anden periode bød på endnu bedre Rødovre offensiv, men stadig uden scoring. Det blev til flere overtalspil hvor pucken blev flyttet godt rundt og med kvalificerede afslutninger. Omvendt blev gæsterne, når de var i overtal også effektivt holdt fra scoringer så måltavlen forblev på de to famøse mål fra kampens indledning, til gæsterne.

Den gode attitude blev taget med ind i tredje periode, og efter små fem minutter kom der udbytte. Det var en god omstilling drevet frem af Oliver Kjær der fan Jonatan Nielsen der i to forsøg fik pucken i nettet.

Med fem minutter igen af perioden endte et Rungsted forsøg med at ramme begge stolper bag Keeper William Rørth og desværre var det gæsterne der let fik lirket deres kasse i mål.

Med to minutter igen blev det igen tid til overtalsspil for tyrene, denne gange med seks mod fire. Dylan Busenius fik en god mulighed men brændte og pucken endte ude af spil. Mere skete der ikke i kampen der altså endte med sejr til gæsterne på 1-3.

Rødovre Mighty Bulls – Rungsted Seier Capital 1-3 (0-2, 0-0 1-1)
01:22 0-1 Nikolaj Rosenthal (Wideman)
01:41 0-2 Rasmus Andersson (Jelert, Pison)
44:33 1-2 Jonatan Nielsen (Kjær)
55:06 1-3 Mathias Lehmann Hansen (Andersson, Jensen)
Udvisninger: RMB 3x2min, RSC 4x2min
Skudstatistik: 24 - 18 (10 - 8, 6 - 3, 8 - 7)
Tilskuere375


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Rungsted Sæsonens første udgave af Sjællands-klassikeren