Skarphed og disciplin er nøgleord

Granly Hockey Arena lægger tirsdag is Rødovre Mighty Bulls’ besøg hos Esbjerg Energy.

Det er endnu ikke lykkedes at slå esbjergenserne i denne sæson, hvor begge opgør er blevet tabt med 3-1. Der skal særligt holdes styr på Esbjergs farlige powerplay, der har scoret fire ud af seks mål mod Tyrene indtil videre. Disciplinen bliver dermed et nøgleområde og der skal fokuseres på ikke at havne i udvisningsboksen.

Mighty Bulls skal efter tre nederlag i træk slå tilbage og mønstre en stærk præstation, som den der blev leveret i Frederikshavn for 14 dage siden og de tre point kunne tages hjem med en 4-1-sejr. De personlige fejl skal minimeres og skarpheden skal på plads, for både mod Aalborg og Herlev blev der brændt for mange chancer.

Esbjerg har vundet to af de tre seneste kampe, hvor de har mødt Metal Ligaens top 3. Aalborg og Rungsted er blevet slået, mens det blev til et nederlag til Frederikshavn.

Der er tre points forskel mellem Rødovre og Esbjerg i tabellen, hvor vestjyderne ligger med 30 point og Tyrene har 27 point. Esbjerg har en kamp i baghånden, så point er også vigtige for at kunne fastholde afstanden til holdene over.

Kampstart i Esbjerg er kl. 19.00.


Tredje sejr på stribe: Esbjergs bedste stime er i gang Herlev vandt tamt lokalopgør