Sjællands-klassiker på udebane

Mighty Bulls skal fredag aften besøge Metal Ligaens tophold Rungsted Seier Capital.

Det er tredje gang i sæsonen, at de to hold står overfor hinanden. De to første opgør er begge endt med nordsjællandsk sejr – først 3-1 og senest 4-3. Tyrene har egentlig været fint med i begge kampe trods forskellen i tabellen, men Rungsted har haft den ekstra skarphed og snuppet sejrene.

Rungsted topper Metal Ligaen og har i de seneste fem kampe også hentet godt med point. Tre rene sejre, en overtidssejr og et enkel nederlag er det endt med – senest med en 6-4-sejr over SønderjyskE i denne uges første kamp.

Tyrene var også i kamp tirsdag, hvor det blev til et nederlag hjemme mod Herning Blue Fox. Rævene tog hjem med en fortjent 1-3-sejr, for de var bare det bedste hold på banen. Rødovres statistik på de seneste fem kampe hedder fire point i fem kampe.

Kampen mod ligaens førerhold bliver uden tvivl en svær opgave, men det er særligt i de her lokalopgør, hvor alt kan ske. De to første kampe var tætte, så arbejdsindsatsen skal egentlig bare fortsætte. Samtidig skal der være fokus på disciplinen, da Rungsted har ligaens næstskarpeste powerplay. Ishockeykampe vindes sjældent i straffeboksen, og særligt ikke mod et hold, der formår at udnytte overtalssituationerne.

Træner-teamet kunne glæde sig over at have Oliver Reuter tilbage i den seneste kamp mod Herning. Janis Voris var til gengæld ude med let sygdom til kampen, men forventes tilbage i truppen fredag, så målmandsduoen er intakt.

Kampstart er kl. 19.30 i Bitcoin Arena.


Smal Rungsted-sejr i straffeslag i den sjællandske klassiker VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning