I den seneste tid har fokus været rettet mod udfordringer uden for isen. Men midt i alt dette må vi ikke glemme den helt utrolige indsats, vores spillere har leveret på isen i det seneste stykke tid.

Med hele 8 spillere under 20 år, 5 “erfarne” over 25, og en imponerende andel på 2/3 Rødovre-opfostrede spillere samt blot 4 udlændinge, er vi et fuldstændig unikt produkt inden for dansk ishockey. Dette er kun muligt på grund af det glimrende samarbejde mellem RSIK og RMB. Det gør vores ishockey organisation til en helhed, hvor der er et sundt flow fra ungdom til professionel ishockey. Vores spillere får en helt særlig uddannelse i ungdomsafdelingen, og af den 26-mand store trup spillede hele 6 af dem ungdoms ishockey i Rødovre sidste år.

Tallene taler deres tydelige sprog. Det er imponerende, hvordan denne trup, der uden tvivl har været udfordret i flere kampe, har besejret hold som Sønderjyske og Frederikshavn, efter at have været bagud med hele 3 mål i begge kampe. De formår dette takket være en forbilledlig fightervilje, et stærkt sammenhold og den fantastiske opbakning fra jer, vores fantastiske fans.

Dette er grunden til, at vi med stor spænding ser frem til fredagens hjemmekamp mod Herlev. Det er her, at hjemmepublikum og spillere sammen skal løfte hinanden til en ny stor præstation. Og lad os ikke glemme, at vores spillere har leveret disse fantastiske resultater, selvom både Mikkel Jensen og Nicklas Krarup har været ude med skader i en længere periode. Vi krydser fingre for at have dem tilbage på isen inden for de næste par uger.

 Lad os vise vores støtte og solidaritet, som vi altid har gjort. Mød talstærkt op på fredag og lad os sammen skabe den energi, der skal til for at hjælpe vores spillere til endnu en sejr.

 

Sammen står vi stærkest - Vilje til sejr!

 

Med sportslig hilsen, 

Rødovre Mighty Bulls


Ny midlertidig direktør og fremtidige fokusområder for Rødovre Mighty Bulls Advisory Boardet præciserer Cheftræner Olaf Ellers udtalelser i Sjællandske Medier