Sæsonkortholder: Billetinfo til kampen mod SønderjyskE d. 17/11-20

Så er det muligt at skrive sig op til sæsonkortbilletter til kampen mod SønderjyskE d. 17. november.

Deadline er fredag kl. 15.00. De udtrukne modtager billetter fredag på mail - DU KAN IKKE SE DEN I METAL LIGA APP’EN! Husk at tjekke dit spamfilter.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Det foregår ved, at man som sæsonkortholder skriver sig op som ”interesseret i at komme til kampen” og herefter trækkes der lod blandt alle interesserede. Alle sæsonkortholdere er sat i turnusordning, så man ryger bag i køen, når man har været udtrukket.

Selvom du fik billet sidst, så kan du sagtens skrive dig op igen. Vi trækker først lod blandt dem, der står forrest i turnusordningen. Er der billetter udover dette, så trækker vi lod blandt dem der står som de næste i køen.

Hvis du bliver trukket ud, modtager du billetten på e-mail fredag.

HVOR TIT?
Man vil CIRKA blive udtrukket til hver tredje kamp – dette afhænger naturligvis af efterspørgslen til de enkelte kampe.

Der vil minimum være 175 billetter ude til sæsonkortholdere til hver kamp. Herudover sætter vi ”resterne” af eventuelle overskydende billetter fra Dansk Metal-puljen, mv. fri 24-timer før kampen ligesom hidtil. Disse sendes ud på samme måde på en mail.

HVAD MED MINE VENNER, FAMILIEMEDLEMMER, MV.?
Det er muligt at skrive sig op sammen med op til fem venner, familiemedlemmer eller andet, som ligeledes skal være sæsonkortholdere, så man ikke ender op med at skulle tage til kamp alene. Det er kun én af jer, som skal tilmelde jer ”interesseret”-listen.

HVAD SKAL JEG GØRE?
I tilmelder jer ved at udfylde denne formular med navn og e-mailadresse: https://forms.gle/RXutWrJbvdsZNdFy6

Du skal skrive dig op til kampen mod SønderjyskE d. 17. november SENEST FREDAG KL. 15.00!

Det er vigtigt, at e-mailadressen er den samme, som den I har tilknyttet jeres sæsonkort og bruger til login i billetsystemet og/eller på Metal Liga-app’en. Bruger man ikke samme e-mailadresse, kan vi ikke genkende jer i systemet.

HVIS JEG ALLIGEVEL IKKE KAN KOMME?
Det er ligeledes vigtigt, at man er sikker på, at man kan komme til kampen – ellers kunne billetten være gået til en anden. Har man billet og ikke møder op, så tæller det som en optaget plads og som om man har været der.

Har man billet og skal melde afbud (f.eks. pga. sygdom), så kontakt os hurtigst muligt. Så frigiver vi billetten til en anden.

DANSK METAL-MEDLEM ELLER SPONSOR?
Dansk Metal-medlemmer skal fortsat logge ind på billetsystemet og trække en billet senest 24-timer før kampen. Er der billetter tilbage, så vil de ryge ud til interesserede sæsonkortholdere.

Dansk Metal-billetterne er sat fri nu her: https://shop.mightybulls.dk/

Sponsorer modtager selvstændig information om dette og skal ikke tilmelde sig via dette link.


Bulldogs lægger is til ugens returopgør Mundbind midlertidigt udsolgt