Sæsonens første lokalderby

Så er det endelig blevet tid til sæsonens første lokalopgør.

I morgen står der lokalderby på menuen, når Rødovre tager de otte kilometer til Spar Nord Arena i Herlev, hvor der venter et uhyre spændende opgør.

Efter halvandet års pause er det nu muligt igen at tage turen til Herlev for at heppe på Tyrene. Og netop opbakning er noget Tyrene helt sikkert får brug for i morgen, hvor de møder netop ligaens nummer to Herlev Eagles, som kommer med stor selvtillid efter deres sejr senest over Rungsted Seier Capital. 

Rødovre spillede en solid kamp onsdag, hvor især intensitet, mod og vilje, var nøgleordene, som sikrede de tre vigtige point over SønderjyskE.

Opgørene mod rivalerne fra Herlev plejer altid at byde på masser af fight og intensitet, og efter snart halvandet år med næsten tomme haller, kommer der med garanti god stemning omkring kampen.

Inden kampen i morgen, har vi taget en hurtig snak med Oliver Kjær, som er i gang med sin anden sæson for Tyrene, men endnu ikke har fået fornøjelsen af at prøve et sjællandsk lokalderby med mere end 375 tilskuere på lægterne:

- Jeg og hele holdet glæder os ekstremt meget til at spille sæsonens første derby, og for nogle deres første overhovedet. Det er altid specielt, når fansene er med os. Vi håber på en stærk opbakning af Rødovres-fans, og gør alt for at give dem noget tilbage med en sejr i morgen, lyder det fra Kjær, der vil have takterne fra hjemmekampene med på udebane:

- Først og fremmest skal vi følge vores gameplan og spille vores spil. Og så skal vi tage de gode takter med fra især Herning- og SønderjyskE-kampene på hjemmebane med ud til Herlev imorgen.

Kampstart i Spar Nord Arena er kl. 18.00, og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og vil se kampen i Herlev, så husk du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.

Kommer man som Rødovre-tilskuer, skal man benytte udebane-indgangen på siden af arenaen.


OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE