Tyrene spiller kamp mod både Rungsted Seier og Esbjerg Energy i weekenden.

Tyrene tager i dag turen til Rungsted, for at møde Rungsted Capital Seier i udebanekamp kl. 20.00. I kan følge med på TV 2 play!

På søndag d. 25. september, er der familiearrangement til kampen mod Esbjerg Energy. Kampstart er kl. 14.00. og dørene åbner allerede 12.30. Vi har arrangeret forskellige aktiviteter til børnene, så vi får besøg af Bajrami bolsjer, som vil komme og lave varme bolsjer i hallen, derudover kommer SuperEvent med hoppeborge og en oppustelig fodboldbane. Techtor Solutions har sponsoreret 75 RMB-puck, så de første 75 børn der kommer i hallen, får en gratis puck. Alle børn vil også få et flag til kampstart, så de kan sidde og vifte med det, når tyrene løber på isen og under kampen.

Så kom og vær med til en hyggelig familiedag i Rødovre Centrum Arena!

Vi har taget en snak med Magnus Sundquist op til weekendens program.

- Kan du sige et par ord om Aalborg kampen?

På trods af at vi tabte, så er jeg tilfreds med arbejdsindsatsen, fra samtlige spillere. Vi må alle anerkende, at kvaliteten og rutinen i Aalborg var meget bedre, da de også kan køre med 4 stort set lige stærke kæder. Og kvalitet slår oftest hårdt arbejde uanset hvad.

Men hårdt arbejde ser jeg dagligt hos drengene, så derfor er det en fornøjelse at komme på arbejde hver dag og se deres vilje og indstilling, trods de nederlag vi har fået.

Det samme gælder i aften imod Rungsted, selvom Rungsted pt. er hårdt ramt af skader, så møder vi igen et godt hold og alle spillere skal være max på, for at have en mulighed for at vinde og alle skal forstå hvad det kræver for at have en mulighed for sejr.  

- Ser I frem til at spille mod Rungsted i aften?

Det altid sjovt at spille kampe imod Rungsted. Vi håber på at vores fans kommer og bakker op, nu når der er åbnet op, for at sæsonkort holdere kan trække billet. Vores fans støtte betyder altid meget.

Ligeledes er det imponerende at se hvordan vores fans på hjemmebane bakker op om holdet. Hvis der ikke bliver til point, går vi hele tiden på isen for at vise at vi kan kæmpe og arbejde hårdt for dem. Så en stor tak til alle fans fra mig og holdet.

- Hvem fra spillertruppen er skadet og ude af kampen i aften?

Det er ikke alt man kan styre og kontrollere der sker ude på banen. Christopher Rubenach er tilbage i aften.

Rørth er stadig ude.

Lasse Carlsen er skadet.

Mikkel Jensen er skadet.

I forhold til søndagskampen så er der som altid gratis indgang for alle børn under 15 år.

Husk det er muligt at købe billetter og sæsonkort på hjemmesiden!

https://shop.mightybulls.dk


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Rødovre Veteran Match