Lokalbrag venter onsdag aften i Rødovre Centrum Arena

Tyrene tog sæsonens første sejr i fredagens 3-2 sejr ude imod Herlev. RMB har nu muligheden for at følge op på fredagens sejr, når de igen møder Herlev, denne gang på hjemmebane i Rødovre Centrum Arena d. 5. oktober kl. 19.00.

Vi har taget os en kort snak med William Rørth, som var tilbage i målet i fredagens ude i Herlev.

Hvordan er det at være tilbage på isen?

- Det er fedt at være tilbage, jeg har savnet det utrolig meget. De sidste par uger har jeg genoptrænet, og set på de andre træne ude på isen. Så at jeg endelig kunne være tilbage, der hvor det er sjovt, er fantastisk.

Kan du sige et par ord om fredagens kamp?

- Det var en tæt kamp, hvor begge hold spillede med høj intensitet, hvilket gør at disse kampe er sjove at stå!  At vi så vinder på udebane i Herlev, er pissefedt og vi skal blive ved med at kæmpe så hårdt, som vi gjorde fremover.

Ser i frem til at møde Herlev igen i morgen?

- Kampe mod Herlev er de sjoveste at spille, specielt når det er på hjemmebane. Det er disse kampe man brænder for, hvilket kan ses på os spillere og specielt også vores fans, som skaber en endnu federe kulisse, når vi møder dem! Så vi ser rigtig meget frem til kampen onsdag aften i Rødovre Centrum Arena.

Hvad er dine forventninger til denne sæson?

- Som sagt er det ikke gået som forventet, men vi er et hold i udvikling og jeg synes personligt, det går den rigtige vej, både spillemæssigt, men også til træning på og ude for isen, så jeg tror vi stille og roligt vil klatre frem i stillingen.

Kampstart er kl. 19.00. og dørene åbner allerede 17.30, hvor der vil blive serveret Classic og Carlsberg fadøl til 30 kr. frem til kl. 18.00. i Foyer baren.

Så kom og støt op om drengene i kampen om vigtige point.


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Herlev HETAG HØJDEPUNKTER: Se målene fra Herlev-Rødovre