Optakt til aftenens kamp og interview med Johan Lundgren

Efter fredagens kollektive nedtur spiller Rødovre Mighty Bulls i aften deres anden hjemmebanekamp i sæsonen. Tyrene skal spille imod Frederikshavn White Hawks i aften kl. 19.00. i Rødovre Centrum Arena og dørene åbner én time før kampstart.

Før kampen i aften har vi taget os en snak med Johan Lundgren

Hvorfor valgte du at spille ishockey?

⁃ Min familie har altid været meget interesseret i sport, og da jeg var yngre, gik jeg ofte til ishockeykampe med min far. Jeg blev forelsket i sporten fra tilskuerpladserne og drømte selv om at være en af ​​spillerne på isen. Så da jeg havde kigget i et par år og blev gammel nok, fik jeg endelig startet på hockeyskolen.

Hvorfor valgte du at spille for RMB?

⁃ Inden sidste sæson, havde jeg spillet et par år i Sverige og jeg følte at jeg kendte svensk hockey ret god, så jeg ledte efter en ny udfordring og RMB dukkede op som en mulighed. Jeg syntes det lød spændende med et nyt land, ny kultur og en anden type hockey. Derudover synes jeg, at det projekt vi har gang i, i RMB lige nu, med at ændre kulturen og vindermentaliteten, er meget tiltalende og en udfordring, der virkelig trigger mig.

Hvad er din største ishockeyoplevelse?

⁃ Der er to rigtig gode oplevelser, som jeg har været en del af i ishockey og virkelig værdsætter. Dels er det, da vi vandt HockeyEttan i Sverige og blev rykket op til HockeyAllsvenskan med Kristianstad IK i sæsonen 2018/2019. Det var fantastisk at være med og vinde noget med et hold efter en lang sæson fyldt med hårde udfordringer.

Så fik jeg også debut i SHL med min yndlingsklub fra min barndom, Rögle BK, i sæsonen 2019/2020. Jeg var med, da vi besejrede Frölunda på udebane foran et tætpakket Scandinavium, og det var en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse.

Hvorfor har du valgt nummer 54?

⁃ Jeg spiller med nummer 54 for at hylde min far, der døde i 2018. Han betød ubeskriveligt meget for mig, han var min bedste ven og elskede ishockey. Han støttede mig gennem hele min hockeykarriere og det ved jeg, at han stadig gør, selvom han ikke er på tribunen længere. Han blev født i 1954.

Hvad forventer du af dig selv i denne sæson og kampen i aften

⁃ Jeg forventer at vi som hold udvikler os fra sidste sæson. Jeg vil gerne være med og bidrage med alt det jeg står for, både som ishockeyspiller og som person. Jeg har et meget godt håb om, at både mig selv og klubben vil fortsætte med at tage skridt i den rigtige retning i denne sæson. Vi har ikke startet sæsonen som vi håbede og troede på men jeg er sikker på at vi i aften ser en reaktion og at alle er tættere på i nærkampene og vi kæmper i alle 60 min

Før kampen i aften hyldes to tidligere spillere.

Efter sidste sæson valgte både Nicklas Carlsen og Marco Illemann som bekendt at indstille karrieren! Mandag vil hylde dem for deres mange års indsats i Rødovre Mighty Bulls.

Nicklas Carlsen, der var kaptajn for RMB sidste sæson debuterede tilbage i 2008 hos os i Rødovre. Han har opnået hele 578 kampe i metalligaen, hvor 372 af kampene er spillet i RMB, som også er hans barndomsklub. Han spillede i den højeste danske liga i 14 år🥅🏒🐃

Marco Illemann debuterede i 2010 i Hvidovre og I 2013 vendte han hjem til barndomsklubben RMB hvor han havde spillet hele sin ungdom. Han har spillet 484 Metal Liga kampe og her spillede han hele 354 af kampene for Rødovre. Han spillede i den højeste danske liga i 12 år🥅🏒🐃

Vi vil derfor gerne sige en stor tak til både Nicklas og Marco for deres indsats for Rødovre og vi vil gerne hylde dem til kampen på mandag. Vi håber på at se en masse RMB-fans, der har lyst til at være med til at hylde deres store indsats for klubben.

Kort efter kampens afslutning vil Claus Amondsen interviewe et par af RMB spillerne og få deres syn på kampen. Det vil også være muligt at få autografer fra selv samme spillere.


VIDEO: MAGNUS POVLSEN efter Rødovre-Frederikshavn VIDEO: JOHAN LUNDGREN efter Odense-Rødovre