Rødovre-sejr efter sindsygt comeback

Rødovre Mighty Bulls satte ikke en skøjte rigtigt i de første to perioder i udekampen i Herlev men sejrer efter udligning og straffekonkurrence efter 3-0 føring til hjemmeholdet langt ind i tredje periode.

En første periode hvor holdene lige skulle mærke hinanden på tænderne.

Der gik dog ikke mange minutter før Herlev tog dirigentstokken og dikterede kampens gang. Efter fire-fem minutters spil, måtte O'Connor pille pucken ud af Rødovre-netmaskerne efter det Herlev-overtag som skulle være normen for de første to perioder.

For i anden periode fortsatte hjemmeholdet med at dominere mens Rødovres pasninger, spilvendinger og powerplays fortsat manglede bid og præcision. Det var derfor heller ufortjent at Herlevs Victor Carlsson kunne glide igennem og med en baghåndsfinte snyde Rødovre-keeperen til 3-0 til hjemmeholdet... Rødovre prøvede at hænge på men hang mere efter end på, i resten af perioden.

Tredje periodes start så egentligt ikke ret meget bedre ud end de to foregående. Tyrene havde dog steppet en anelse op og særligt O'Connor i Rødovre-kassen diskede op med et par fabelagtige klasseredninger og afholdt Herlev fra yderligere scoringer.

Med omkring syv-minutters spilletid tilbage - hvor de første Rødovre-tilhængere havde forladt hallen - trådte fjerdekæden i karakter og unge og sidstankomne spiller i truppen Frederik Kaels åbnede for et nærmest episk Rødovre-comeback.

Der skulle kun gå to minutter før endnu en ung spiller scorede, nemlig Magnus Carlsen som sidste år spillede for Herlev. Herlev fik måske en anelse gummiben og "Der er så stille i Rødovre"-sangen fra Herlev-tilskuerne forstummede da fjerdekæden udlignede til 3-3 ved Thomas Olsen, Kaels og Zorko.

Perioden løb ud til tonerne af adskillige "Fuck"-udbrud fra Herlev-boksen. Fjerde periode kom igang og det var faktisk en af de mere spændende og underholdende forlængelser undertegnede har oplevet på trods af de manglende mål.

Straffekonkurrencen gav både fine skud, scoringer og redninger der kulminerede ved at Nick Crawford på kontrolleret vis lagde pucken ind bag Herlev-keeperen til stor jubel for de medrejsende Rødovre-fans og ikke mindst spillerne.

Steffen Klarskov var hverken tilfreds med egen eller andres indsats. "Jeg tror at andre - ligesom mig - skal gå hjem og kigge sig i spejlet," siger han men kan ikke forklare hvorfor at normalt toneangivende spillere ikke kunne sætte sig op til aftenens lokalopgør. "Vi må i stedet fokusere på det positive vi kan tage med fra kampen," siger han og roser fjerdekæden. "Det er sådanne ting der kan få resten af holdet i gang," forklarer han.

Ankermanden i fjerdekæden Nikolaj Zorko er anderledes tilfreds. "Hvis et hold vinder, så er det fordi det har fortjent det," siger han og roser sine kædekammerater for aftenens bedrift. "Jeg ved ikke lige hvor det kom fra men vi er stolte af det og hvad det gav for holdet," slutter han.

Herlev Eagles – Rødovre Mighty Bulls 3-4 (2-0 1-0 0-3)OT
05:01  1-0 Luis Blak Olsen
05:58  2-0 Tobias Ruelykke (Skinnars,  Reuter)
30:51  3-0 Victor Rollin Carlsson (Skinnars, Ringström)
52:43  3-1 Frederik L. Kaels ( Larsen,  Zorko)
52:43  3-2 Magnus Carlsen (Eller, Crawford)
55:53  3-3 Thomas Olsen ( Kaels, Zorko)
65:00  3-4 Nick Crawford
Udvisninger: HE 5x2min + 1x10min, RMB 4x2min.
Skudstatistik: 29 - 31 (12 - 6, 7 - 10, 6 - 12, 4 - 3)
Tilskuere: 1333

Ny Rødovre-sejr i straffe over lokalrivaler OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls