Rødovre Mighty Bulls knækker cancer

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne. 

Rødovre Mighty Bulls støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 30. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 PLAY lørdag 30. oktober, hvor Esbjerg Energy og Odense Bulldogs spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

- Hos Rødovre Mighty Bulls tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. Lige nu er der mange daglige udfordringer i samfundet – og også i forhold til at drive en ishockeyklub - men når det er sagt, har vi alle relationer til familie og bekendtskaber, som har den uhyggelige sygdom tæt inde på livet, siger direktør Morten Nielsen.

- Der er mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren er en sygdom, som stort set alle har haft inde på livet, og det er derfor en helt naturlig del for os i Rødovre Mighty Bulls at hjælpe til i kampen mod sygdommen, tilføjer Morten Nielsen.

Sidste år var Rødovre Mighty Bulls også aktivt været med i kampen mod cancer og har fornyeligt også været en del af den store Veteran Match 2021 til støtte for de danske soldaterveteraner.

Rødovre Mighty Bulls vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer.

- Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end den daglige kamp på isen. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen, siger Morten Nielsen.

Følg med på hjemmesiden og de forskellige kanaler, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For Rødovre Mighty Bulls vedkommende bliver det kampen mod Esbjerg Energy, der spilles mandag d. 25. oktober.


Esbjergs defensiv holdt stand - 2-1-sejr i Rødovre Centrum Arena VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn