Der er fart på kontrakterne!

Der er fart på kontrakterne og dermed forberedelserne på mandskabet til næste sæson. Denne gang er det backerne Lasse Carlsen og Edvard Lundmark, samt forward Niclas Krarup, som har svunget deres autograf afsted mod det bindende stykker papir.

Carlsen og Krarup spillede som bekendt med hele sidste sæson, mens Lundmark fik tilkæmpet sig plads til fire kampe i slutningen af sæsonen.

Cheftræner Olaf Eller udtaler om de tre kontraktforlængelser

- Lasse Carlsen er på trods af sin unge alder ved at være en erfaren spiller, hvor han snart runder 150 liga kampe. Han har spillet hele sit liv i Rødovre og blev to sæsoner i træk kåret til U20 DM’s bedste back. Sidste sæson var Lasse en meget vigtig del af et stærkt boxplay, hvor det blev til mange blokkede skud. Hans hårde arbejde er præcis det ægte Rødovre DNA vi har brug for, og vi tror at Lasse med hård sommertræning, kan blive i stand til at bruge sin gode fysik endnu mere til gavn for vores defensiv, og dermed komme endnu nærmere på at udfolde sit fulde potentiale.

- Krarup har gennem det sidste halvandet år gennemgået en eksplosiv udvikling, og vi tror på, at han med endnu grundigere træning for alvor kan sætte sine kompetencer i spil. I den forgangne sæson voksede hans rolle på holdet både i 5 vs. 5 og i boxplay. I kraft af godt skøjteløb, spilforudseenhed og stor offervilje og krigerinstinkt, egenskaber der passer perfekt ind Rødovres DNA. Det glæder vi os til at se endnu mere af i den kommende sæson.

- Lundmark havde en bemærkelsesværdig udvikling gennem sidste sæson, der kulminerende med et par flotte indsatser i sæsonens sidste kampe. Vi er derfor overbevist om, at en god sommertræning vil skabe grundlaget for at “Eddy”, kan sætte sin hurtige spilopfattelse i scene for alvor på det ypperste niveau. Vi glæder os derfor over det “tilskud”, som Eddy kan levere til vores defensiv.

Rødovre Mighty Bulls ser frem til at se de tre herrer tilbage på isen igen for sæson 2023/24.

Kontrakterne er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union. 


Stærkt målmandsteam på plads! To Rødovre drenge vender hjem fra det store kontinent mod vest