Rødovre Mighty Bulls går til stålet og knækker cancer

Når den årlige Knæk Cancer-kampagne skydes i gang i uge 43, er klubberne i ishockeysportens bedste række, Metal Ligaen, klar på skøjterne og har fokus på at samle ind til det gode formål. Samtlige ni Metal Liga-klubber er med i en målrettet indsamling på og udenfor isen, hvor spillere, trænere og fans er klar til at støtte den vigtige kampagne. 

Rødovre Mighty Bulls støtter også kampagnen og vil frem mod lørdag 24. oktober samle ind i lokalområdet og blandt klubbens fans og støtter til fordel for Knæk Cancer.

Hele Metal Ligaens del af Knæk Cancer-kampagnen kulminerer på TV2 Sport lørdag 24. oktober, hvor Herning og Aalborg spiller livekamp, og hvor Metal Ligaens ambassadører efter kampen vil overrække ishockeyens indsamlede beløb på live-tv. 

- Hos Rødovre Mighty Bulls tager vi ansvar i mange henseender. Ikke blot i kampen mod kræften, men også til fordel for mange andre gode formål. Lige nu er der mange daglige udfordringer i samfundet – og også i forhold til at drive en ishockeyklub - men når det er sagt, har vi alle relationer til familie og bekendtskaber, som har den uhyggelige sygdom tæt inde på livet, siger direktør Morten Nielsen.

- Selv om coronaen fylder meget i øjeblikket, så er der stadig mange vigtige kampe at kæmpe – en af dem er kampen mod cancer. Canceren forsvinder ikke, fordi der er corona og det er derfor en helt naturlig del for os i Rødovre Mighty Bulls at hjælpe til i kampen mod cancer, tilføjer Morten Nielsen.

Tidligere har Rødovre Mighty Bulls aktivt været med i kampen mod cancer med deltagelse i den lokale Stafet For Livet, hvor spillere, ledere og frivillige løb for den gode sag. Derudover har Rødovre Mighty Bulls også støttet op om Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Ikke kun for skæg”, som gik ud på at sætte fokus på mænd og kræft.

Rødovre Mighty Bulls vil i den kommende tid koordinere en fælles indsamling sammen med de resterende Metal Liga-klubber og håber på stor opbakning fra fans og sponsorer.

- Ishockeyfamilien har tidligere bevist sit værd og nu har vi chancen for at kæmpe en kamp som er langt større end de Coronaudfordringer klubberne står med i hverdagen lige nu. Alle ni Metal Liga-klubber vil køre forskellige kampagner på deres digitale platforme og samtidig administrere forskellige set up til gavn for indsamlingen, siger Morten Nielsen.

Følg med på Rødovre Mighty Bulls’ hjemmeside, Facebook og Instagram, hvor der inden for kort vi blive sat gang i kampagnen.

Hver eneste klub i Metal Ligaen har en Knæk Cancer-hjemmekamp, hvor der vil blive sat fokus på kampagnen og ekstra meget tryk på indsamlingen. For Rødovre Mighty Bulls’ vedkommende bliver det kampen mod Herlev Eagles, der spilles fredag d. 23. oktober 2020 kl. 19.00.

Du kan støtte vores indsamling ved at sende en SMS med teksten KC 237542 til nummeret 1277 eller her.


Dommerne donerer: Skænker honorar til KNÆK CANCER Esbjerg Energy besøger Rødovre