Vi er glade for at kunne præsentere endnu en Rødovre dreng til vores målmandsteam. Albert Adamsen kommer med stor erfaring på trods af sin unge alder. Ishockeyrejsen har bragt ham til Schweiz, Østrig, Nordamerika, Norge, Herning, Odense og Aalborg for nu efter 9 år er kommet tilbage til barndomsklubben Rødovre.

”Vi får en målmand, der er sulten efter at forbedre sig, og efter mere spilletid, end han har fået i de senere år, på trods af stabilt at han har ligget omkring de 90%.
Vi tror derfor at Albert både kan hjælpe os i bestræbelserne på at blive endnu bedre som hold og fortsætte sin egen udvikling.” fortæller cheftræner Olaf Eller om Albert Adamsen

Albert fortæller følgende om sit valg om at vende tilbage til Rødovre: ”Mit valg om at vende hjem til min barndomsklub er truffet med både hjerte og hovedet.

Da Olaf fortalte mig om projektet, værdierne og at samle flere af Rødovre drengene, tænkte jeg, at det ville jeg godt være en del af. Flere af os har spillet sammen og kender hinanden fra ungdomsårene.

Samtidig ved jeg, at med Olaf som træner og med hans opbakning samt daglig målmandstræner, får jeg mulighed for at fortsætte min udvikling og tage næste step.

 Jeg glæder mig meget til at trække Rødovre trøjen over hovedet igen!"

Kontrakten er betinget af den endelige godkendelse fra Danmarks Ishockey Union. 

 


En ægte Rødovre dreng fortsætter Rødovre Mighty Bulls forlænger med William Rørth