Første hjemmekamp siden genrejsningen af de lokale tyre sidste sæson. Spændende om holdet kan præstere på højere niveau, og her kommer aftenens modstander fra Herning ind som notorisk tophold ind i billedet.

Begge mandskaber vandt deres første kamp efter overtid så begge mandskaber ligger midt i tabellen. Desværre blev det ikke gensyn med Rødovres topspiller i sidste sæson Marcus Almquist som ikke havde fundet vej til holdkortet hos han nye hold Herning.

Kampens indledning startede med et par minutters rundgang i Rødovres zone, men kort efter fik hjemmeholdet et par gigantchancer for at åbne scoreboardet. Omvendt var det gæsterne der testede målrammen et par gange efter en små fire minutter. Livlig og åben kamp.

Der var udeholdet der fik dagens første udvisning. Rødovre kom frem til at par kæmpe muligheder, men ingen scoringer.

Det blev Victor Cubars der fra distancen blev aftenens første målscorer. Et hårdt og præcist håndledsskud som William Rørth under normale omstændigheder burde afvise.

Kort efter endnu et overtalsspil til Rødovre, og denne gang var der bid. Brandon Magee med en skarp afslutning som vi kender ham, skabte balance i regnskabet.

Næste sekvens var tre ræve på jagt mod en tyr, hvor Rørth fik på magisk vis reddet, men samtidig blev skadet og måtte overlade målet til Albert Adamsen.

Mod slutningen af perioden trak især gæsterne et noget hårdere spil i gang, men en underholdende åbningsperiode sluttede uafgjort.

Anden periode var godt et minut gammel da Herning fik muligheden i overtal. Blandt venner og fjender trak Mathias Bau Hansen defensiven rundt og satte føringskassen mellem benene på Adamsen.

En dobbeltudvisning til gæsterne efter små fem minutter banede vejen til udligning. Malte Setkov hakkede skiven i mål fra kort afstand, og med 1 sekund tilbage af overtallet kom Rødovre også i front, da Christopher Alexander Rübenach fulgte op på egen retur og satte pucken højt i nettet.

Den hurtige resultatvending bekom ikke gæsterne der investerede i både speed og intensitet, men de unge tyre bevarede roen under det store pers.

En udvisning mere til Herning satte en stopper for offensiven de to minutter en tog. Rødovre tog ufine metoder i brug, og nu var det gæsternes tur til overtal, og det udnyttede Morten Poulsen til kvittering med halvandet minut til pause. I de døende sekunder kom gæsterne i front da Lukas Bang kom afsted og scorede på en friløber.

Tredje periode startede hvor anden sluttede, Gæsterne styrede og de lokale tyre måtte kæmpe hårdt. En udvisning til hjemmeholdet kort inde i perioden lagde en dæmper på. Største chance tilfaldt dog Rødovre da to spillere komme alene med Hernings keeper Janis Fecers, uden at ramme kassen.

Herning udbyggede føringen med fire minutter tilbage ved Lukas Bang. Rødovre virkede periodevis overmatchet, men kæmpede det bedste og faldt med ære.

 

Antal tilskuere: 920


Mikkel Persson indstiller sin hockeykarriere MEDIA DAY: DIREKTE OG GRATIS PÅ METALLIGAEN.TV TORSDAG!