Før, under og efter kampen, blev Danmarks tidligere udsendte hyldet. Der blev samlet ind og skabt opmærksomhed omkring Dansk Idrætsforbunds Veteranmatch-projekt.

Tirsdags hockey i Holger Danske Arena bød på Aalborg mod de lokale tyre. Rødovre havde flere store profiler siddende udenfor, og håbet på sejr til hjemmeholdet var lagt i hånden på talentmassen. Sådan blev det ikke, da Aalborg var her, der og alle vegne.

Rødovre stillede op til kampen i specialdesignede trøjer i sammarbejde med Veteranmatch. Hold øje med Mightybulls.dk når der åbnes auktioner på et udvalg af de unikke, matchworn kamptrøjer.

Kampens indledning var underholdende, og efter bare tre minutter fik hjemmeholdet fremprovokeret en udvisning til Aalborg, men fik ikke bidt sig fast i offensiv zone, og begge hold fortsatte fuldtallige. Det var piraterne der var toneangivende i 5 mod 5, men Albert Adamsen i målet var klar mod sit tidligere hold.

Mod slutningen kom gæsterne i overtal og de viste kynisme og scorede ved Eric Gotz.

De sidste par minutter af første periode var der, igen, overtal til Rødovre der også denne gang havde udfordringer med fastholdelse af pucken i Aalborgs zone.

Anden periode var med gæsterne i kontrol, og en udvisning til hjemmeholdet efter godt fire minutter bragte endnu en scoring til gæsterne. Denne gang ved Julian Jacobsen. Næste scoring tilfaldt også gæsterne da Patrick Bjorkstrand eksekverede på en hurtig spilvending fra midtzonen.

Nede med tre mål, tog Olaf Eller en timeout. Men Aalborg havde hele tiden fuld stress på hjemmeholdets spillere der ikke havde ro til at spille sig ud af vanskelighederne, ikke engang i powerplay blev der levnet plads til tyrene.

Et mål kom der endeligt efter fjorten minutter da tyrene fik sat overtalsspillet ordentlig op, og William Bundgaard fik reduceret. Men spænding om udfaldet på kampen fik et skud for boven, da Aalborg kort efter øgede til 4-1 ved Joonas Niemelä. Tredive sekunder senere blev det også til 1-5, igen ved Patrick Bjorkstrand.

Tredje periode åndede fred og idyl indtil seks minutter spillet. William Bundgaard ville det anderledes, og alle troede der var scoret. Men pucken var ikke over stregen og det endte med en udvisning til gæsterne. Her kom scoringen endelig, ved Jacob Bøll der fik pucken bugseret pucken over stregen tæt foran mål.

Den sidste periode var på mange måder opløftende for hjemmeholdet der fandt rytmen og spillede bedre med. Tenniscifre blev det dog alligevel med Aalborgs sjette pind, sat ind af Darien Craighead.

Fredag aften venter en svær udekamp mod Esbjerg, før Rødovre byder Odense velkommen til sæsonens første fredagskamp i Holger Danske Arena, hvor der bliver tryk på kedlerne.