Bundopgør mod Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena var kærkommen lejlighed for Rødovre Mighty Bulls til at revanchere seneste nederlag i Odense.


Bundopgør mod Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena var kærkommen lejlighed for Rødovre Mighty Bulls til at revanchere seneste nederlag i Odense.

Hjemmeholdet fik ikke den bedste start på kampen. Et misset opspil endte som icing, der førte til faceoff i Rødovres zone med efterfølgende debutantscoring til gæsterne efter blot 57 sekunder. Scoringen blev periodens eneste der trods utallige initiativer fra tyrene forblev ubesvaret.

Tættest på udligning var et stolpeskud af Steffen Klarskov efter tolv minutter. Et enkelt powerplay til gæsterne blev afviklet i god ro og orden.

Anden periode blev domineret af tyrene der bragte stor energi som afstem-kom frustrationer fra gæsterne der måtte indkassere et par udvisninger. Et kortvarigt fem mod tre bød kampen også på, men det blev lige ved og næsten for Rødovre. Selv en timeout blev forsøgt, men perioden blev målløs, og gæsterne kunne gå til pause oppe med en enkelt.

Tredje periode fortsatte med samme mønster som anden, men efter små to minutter trak hjemmeholdet en udvisning, men Odense skabte intet i overtallet. Rødovre lagde mere og mere pres på gæsterne, men blev igen stoppet af en udvisning. Fuldtallige igen blev der skabt muligheder som alle prellede af på deres velspillende keeper.

En scoring fra den tidligere Rødovre spiller Mike Daugulis i slutminutterne lignede en cementering af gæsternes sejr.

Seks mod fire med to minutter tilbage af tredje periode skaffede en Rødovre scoring og fornyet spænding. Det var Marko Virtala der afsluttede.

Det blev dog i de døende sekunder til endnu en Odense scoring, - i tom kasse.

 

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 1-3 (0-1, 0-0, 1-2 )
00:57 0-1 Michael Eskesen (Larsen)
56:32 0-2 Mike Daugulis (Ehlers, Beukeboom)
58:13 1-2 Marko Virtala (Klarskov, Johansson) [PP1]
59:54 1-3 Lukas Lundvald Nielsen
Udvisninger: RMB 4x2min, ODB 3x2min + 1x5min + 1x20min
Skudstatistik: 35 - 27 (6 - 13, 11 - 8, 18 - 6)
Tilskuere: 741

 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense Trio forsætter i RMB resten af sæsonen