Povlsen: Vigtigt med en god start på året

Det nye år startede godt for Mighty Bulls, der onsdag kunne rejse hjem fra Esbjerg med en 2-3-sejr og tre point i bagagen.

Jonathan Brinkman og Brady Vail skabte en 0-2-føring i første periode og trods en reducering stod Tyrene imod presset, og Oliver Kjær udbyggede til en tomålsføring igen. Kort før tid reducerede hjemmeholdet endnu en gang, men et hårdt fightende Rødovre-mandskab holdt hjem.

Cheftræner Magnus Sundquist om udebanesejren:

- Det var en god kamp, som vi til sidst vinder fortjent. Jeg synes, at vi burde have afgjort kampen tidligere, men sådan er ishockey. Kampene svinger i karakter og vi håndterede Esbjergs pres de gange, hvor de etablerede spil i vores zone.

- Det blev dog unødvendigt spændende til sidst, da Esbjerg scorer i vores powerplay. Men holdet kæmpede de sidste minutter og vandt fortjent. Det er den måde, som vi skal agere på for at have mulighed for at vinde kampe. Vi er glade i dag, og så tilbage på arbejde mod SønderjyskE i morgen, fortæller han.

Det var samtidig sæsonens første sejr på udebane og det løfter naturligvis stemningen i omklædningsrummet:

- Det er forløsning for os alle at vinde på udebane og forhåbentlig kommer der flere af dem nu, fortæller Magnus Povlsen og fortsætter:

- Det er super vigtigt at starte 2022 godt ud, som vi gjorde i går. Det kan være med til at give en "ny" start og gøre, at vi henter en masse point det næste stykke tid og forhåbentlig kommer op på en slutspilsplads, som er noget vi fortsat går stenhårdt efter, og noget vi alle tror på.

Fredag får Rødovre så besøg af SønderjyskE, der før er blevet slået på hjemmebane, men som også har vundet overbevisende i de to kampe i Vojens. Magnus Povlsen ser flere gode ting, som spillertruppen kan tage med videre til fredagskampen:

- I går synes jeg, vi spiller en god og klog kamp. Vi kom rigtig godt ud og kunne uden problemer have været foran med mere end 2-0.  Vi blev lidt overraskede over, de satte tempoet op i anden periode, men jeg synes alligevel, at vi stod godt i mod på en klog måde.

- Så det vi skal tage med til i morgen mod SønderjyskE, er den måde, vi holdt os til vores systemer og blive ved med at ligge et hårdt pres i deres zone og spille klogt tilbage i banen alle fem på isen. Så er jeg sikker på, vi kan tage tre point igen på hjemmebane i morgen, slutter han.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 20.15 og der kan streames direkte fra arenaen på Tv2 Play.

Der er fortsat lukket ned for tilskuere til Metal Liga-kampene grundet COVID-19-restriktionerne frem til d. 17. januar, så derfor spilles der for tomme tribuner.


SønderjyskE skøjtede storsejr hjem på Vestegnen VIDEO: Se målene fra Esbjerg-Rødovre