Pointjagt i Gigantium

Lørdag venter en hård opgave for Tyrene, der besøger den traditionelt svære udebane Gigantium og de aalborgensiske pirater.

Et enkelt point blev det til i ugens første opgør, da Odense Bulldogs trak det længste strå i Rødovre Centrum Arena. Det var første point til Tyrene efter fire kampe uden bidrag til kontoen.

Der skal arbejdes hårdt og ikke mindst kæmpes videre for at komme tilbage på sporet. Et lyspunkt tirsdag var to scoringer i powerplay og at et langt pres i slutningen af tredje periode gav pote med en udligning, men energi og spil var ikke godt nok gennem hele kampen.

Det første indbyrdes opgør mod Pirates gav en voldsom øretæve til Mighty Bulls, som hjemme måtte se sig slået med 1-9. I tredje periode scorede Aalborg hele seks gange i et regulært sammenbrud med fem scoringer på fem minutter.

Piraterne toppede Metal Ligaen, men er nu røget ind i en dårlig stime, hvor tre nederlag i træk har bremset holdet. Både Herlev og Rungsted fik fuld valuta med fra Gigantium, mens det på udebane blev til nederlag i det nordjyske derby mod Frederikshavn.

Aalborg-mandskabet kan altså rystes i på hjemmebane, og det skal Tyrene forsøge at gøre i lørdagens opgør. Hvert point skal jages og der skal fightes om hver eneste puck.

Kampstart i Aalborg er kl. 15.00 og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og tager turen til det nordjyske, så husk, at du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.


Aalborg tilbage på sejrskurs - Rødovres dårlige stime fortsatte VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense