Piraterne tager imod Tyrene

Fem point hentede Mighty Bulls i den netop overståede weekend, hvor først Herlev Eagles og siden SønderjyskE blev sendt hjem fra Rødovre Centrum Arena med nederlag.

Dette må siges at være en ganske tilfredsstillende pointhøst for holdet, der udover pointene også leverede stærke holdpræstationer i begge kampe. Med sejrene ligger de lige nu med tre sejre i de seneste fem kampe (den ene i overtid).

Tirsdagens modstandere fra Aalborg har modsat store dele af sæsonen været svingende i de seneste præstationer. Det ellers så suveræne tophold har fået to sejre (én efter straffeslag) og tre nederlag (heraf én efter overtid og én efter straffeslag) i deres seneste fem kampe.

Det piller dog stadig ikke ved, at Piraterne fortsat fører Metal Ligaen enevældigt med 16 point ned til nærmeste forfølger og fortsat cruiser mod sejren i grundspillet.

Med fem point i weekenden spillede Mighty Bulls sig til gengæld tættere på Herlev Eagles og syvendepladsen, hvor der nu kun er seks point – og Tyrene har en kamp i baghånden. Kan Aalborg overraskes på deres ellers så stærke hjemmebane, så kan Rødovre måske gå til landskampspause med kun tre point op og en kraftigt fornyet spænding i stillingen.

Kampene mellem Rødovre og Aalborg har indtil videre kun givet hjemmesejre; først 4-1 til Aalborg, så 2-0 til Rødovre, 7-3 til Aalborg og senest 2-1 til Rødovre.

Forhåbentlig kan den stimes brydes i tirsdagens kamp, der starter kl. 19.00 i Bentax Isarena.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE