Der er dømt søndagshockey i Bentax Isarena, når Metal Ligaens tophold fra Aalborg Pirates tager imod Rødovre Mighty Bulls.

Det bliver anden gang de to hold tørner sammen i denne sæson. Første kamp var i Rødovre Centrum Arena, hvor aalborgenserne kunne rejse hjem med en tæt 1-2-sejr. Steffen Klarskov bragte Tyrene foran i første periode, men gæsterne udlignede kort efter og i anden periode blev Kirill Kabanov matchvinder med et powerplay-mål.

Efter fredagens nederlag til Rungsted indtager Mighty Bulls fortsat niendepladsen i Metal Ligaen, så det er top mod bund i søndagens opgør. Aalborgenserne vandt fredag på udebane med 2-3 i Odense og er oppe på seks sejre i træk.

Det har dog været en række ganske tætte kampe, så Piraterne er til at bide skeer med trods forskellen i tabellen. I den seneste udekamp mod SønderjyskE var Rødovre-mandskabet også godt med i første del af kampen, men faldt sammen midtvejs. Det må ikke ske igen, og vigtigst bliver at få scoret på de gode chancer, som der er blevet skabt i stort set alle kampe.

Ligeledes skal der være fokus på at holde sig fejlfri i defensiven, for aalborgenserne har mange farlige angribere, som skal holdes fra fadet. Markeringerne skal sidde tættere end hidtil og der må ikke gives plads. Hvis det kan lykkedes, så kan der ligesom i den første kamp holdes fast nordjyderne og så skal chancerne udnyttes, så de første point kan hentes med hjem til Vestegnen.

Kampstart i Aalborg er kl. 15.00.


Top mod bund endte i straffeslag og Metal Final4-plads til Aalborg VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Rungsted