Der skal point på kontoen i aften

Rødovre Mighty Bulls tog i søndags et skridt i den rigtige retning, da vi på hjemmebane slog Rungsted med 6-3. Det blev samtidig også sæsonens første sejr på hjemmebane for tyrene, som helt sikkert gerne må gøre hjemmesejre til en fast tradition.

I aften gælder det så Rungsted på udebane. Holdet fra Hørsholm har ramt en dårlig stime og tabt deres seneste 6 kampe og den stime skal udnyttes, så der efter aftenens kamp står 7 røde lys og blinker i Bitcoin Arena.

Den vundne hjemmebanekamp har blot givet ekstra blod på tanden for Rødovres drenge. Vores svensk/amerikanske back Jaeden Martin, sætter her lidt ord på søndagens kamp.

- Det føles rigtig godt med en sejr. Vi har haft flere kampe i sæsonen, hvor vi står tilbage med en følelse af, at vi skulle have haft en sejr eller i det mindste få ét point med videre. Det er en utrolig vigtig sejr, som har givet holdet en ekstra tro på, at det vi arbejder med hver dag til træning virker.

Troen på holdets evner og det hårde arbejde skal med videre til aftens kamp

- Det bliver helt sikkert en god og hård kamp mod Rungsted i aften. Vi skal helt sikkert tage målene med fra sidste kamp, det er helt sikkert, men vi skal også have den defensive zone med, hvor vi spillede trolig tæt og selvsikkert med et højt kompetent niveau.

Til aftenens kamp er der en ny mand i truppen, da en Rødovre dreng står foran sin debut i den røde RMB- trøje. Mikkel Persson, der har spillet det meste af sine ungdomsår i Rødovre, er med i truppen til aftenen kamp.

24-årige Mikkel Persson har dog allerede spillet lige under 100 Metal Liga kampe for naboerne i Herlev og Rungsted, kun afbrudt af udlandsophold i Finland, hvor han også startede sæsonen.

Om den mulige debut udtager cheftræner og sportsdirektør Magnnus Sundquist

- Jeg har set Mikkel i både træning og kamp med RSIK (på video), og jeg er glad for det jeg har set. Han har så klart potentiale till RMB og fremover måske kunne give os større konkurrence på back positionerne. Han er en god skøjteløber og har en god placeringsevne på banen.

Til aftenens kamp er Mads Eller og Albert Pison ude med skader, imens Magnus Povlsen afsoner karantæne.

Kampen starter kl. 19:00 i Bitcoin Arena og kan streames på TV2 Play.

Husk kampen mod Odense på fredag kl. 20:00, hvor vi fejre J-dag i Rødovre Centrum Arena. Du kan købe billet via link: JEG VIL HAVE EN FED J-DAG MED RMB!

 

 

 

 


Optakt: Svær hjemmebanekamp mod Odense RMB HØJDEPUNTER: SE MÅLENE FRA RUNGSTEDKAMPEN