At vi er et ungt hold, er ikke en undskyldning, men det gør, at vi har haft udsving som har kostet os.

Rødovre Mighty Bulls ruller i dag ud til sidste kamp i sæsonen, hvor modstanderen i aften hedder SønderjyskE.

Begge hold har indbyrdes i denne sæson vundet 2 kampe hver i ordinær tid, og SønderjyskE har vundet en enkelt kamp efter forlænget spilletid. Vi kan måske derfor forvente os en kamp, hvor intet er givet ud på forhånd.

De indbyrdes kampe har været nogenlunde ligeligt fordelt på point i denne sæson. Er SønderjyskE en af ynglingsmodstanderne i Jylland?

- Jeg synes altid vi spiller nogle fede kampe mod SønderjyskE, der er altid gang i den, også plejer vi at spille stærkt imod dem.

Efter aftenens kamp er sæsonen slut. Kan du sætte nogle ord på hele sæsonen som helhed?

- For kort, jeg synes vi beviser vi kunne spille med i playoff. Vi har vundet imod alle hold også på udebane. At vi er et ungt hold, er ikke en undskyldning, men det gør, at vi har haft udsving som har kostet os. Samt havde jeg en skade i starten af sæsonen, som desværre tog længere tid end forventet.

Først var der Power Photo T-shirts, hvor du solgte flest eksemplarer. Nu blev du også den dyreste hjemmebanetrøje i fredags auktion, hvad betyder de her ”skjulte” skulderklap for dig? 

-  Jeg synes det megafedt. Det at vide, at der er folk der støtter en og synes det man gør er godt, det er en kæmpe støtte. Det gør specielt, at man får lyst til at arbejde hårdere.

Kampen starter kl. 19:00 og kan som altid streames på TV2 PLAY.


SønderjyskE trynede tyrene RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA RUNGSTEDKAMPEN HER