Vi fokuserer kun på vores spil og det som vi skal ud at levere i aften

Midt på eftermiddagen triller spillerbussen igen mod en af Jyllands arenaer, denne gang bliver det Frøs Arena i Vojens, hvor SønderjyskE står noteret som aftenens modstander med kampstart kl. 19:00.

I nuværende sæson står resultatet 2-2 i kampe imellem de to mandskaber, men det er Rødovre som har vundet de seneste to indbyrdes opgør. Rødovre har fået gang i maskineriet henover december og januar, hvor det er blevet til flere mål end de første mange kampe i sæsonen.

Defensivt har piben bestemt også fået en anden lyd generelt, men derudover er det blevet til nul mål til modstanderne i to ud af de seneste fem kampe. En af dem som modstanderne slår sig på, samt en af flagskibene i den defensive maskine er Lasse Carlsen.

Det er ikke ligefrem første gang du skal en tur til SønderjyskE, hvad er kampene på udebane i Frøs Arena for en størrelse?

- Kampene i Sønderjylland er altid med fart og intensitet. Det er ikke en nem udebane at spille på, men hvis vi møder op med samme gejst og vilje som i onsdags, så kan vi slå alle hold.

SønderjyskE har de seneste kampe sluppet speederen en smule, kan det være en fordel at de føler sig lidt "safe" i toppen af tabellen?

- Om det er en fordel at svært at sige, men vi fokuserer kun på vores spil og det som vi skal ud at levere i aften.

Hvis vi lige skal afslutte lidt anderledes end vi plejer, så kan jeg fortælle, at du nu ikke længere er på første pladsen i flest, solgte POWER FOTO T-SHIRTS. Du deler nu første pladsen med William Rørth, hvad siger du til det?

- William er en dygtig målmand, og er meget vellidt i klubben samt vores fans, så det undrer mig ikke at han sælger en del t-shirts. Meeeen, det er selvfølgelig også svært at ”vinde”, når William køber så mange T-shirts af sig selv fra egen lomme 😉

Kampen starter kl. 19:00 i Frøs Arena og kan streames på TV2 Play.

Rødovre Mighty Bulls spiller 2 hjemmekampe i næste uge:
- Tirsdag d. 24. - Mod Aalborg Pirates med kampstart kl. 19:30 og dørene åbner kl. 18:30.
- Fredags d. 27. - Derbykamp mod lokalrivalerne fra Herlev med kampstart kl. 19:00 og dørene åbner kl. 17:30.

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for børn/under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.


Lavoie matchvinder i vanvittig kamp RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA HERNINGKAMPEN