Jeg vil gerne se et aggressivt, viljestærkt og et stærkt sammenhold

Rødovre Mighty Bulls ruller i dag ud til første kamp i sæsonen 2023/24, hvor modstanderen er en af sjællandsrivalerne - nemlig Rundsted.

Det bliver spændende at se begge mandskaber og deres niveau, nu hvor træningskampene er et overstået kapitel. Vi håber og tror naturligvis på en sejr til Rødovre Mighty Bulls.

Inden spillere og trænere ruller afsted mod Hørsholm, har vi taget en hurtig snak med Cheftræner Olaf Eller om dagens kamp:

Hvad er dine tanker og forventninger inden præmiere kampen mod Rungsted?

- Mine tanker og forventninger er, at vi skal gå ud med samme viljestyrke som holdet har vist i pre-sæson. Derudover ser jeg frem til, at vi som hold gradvist kan udvikle vores spil endnu mere.

- Vi har haft en kort og intensiv optakt, hvor vi ikke har kunne stille med fuld/komplet trup, så det er helt bestemt et område som forhåbentligt vil blive bedre løbende igennem sæsonen.

Hvilket udtryk vil du gerne se på isen for Rødovre Mighty Bulls mod Rungsted?

- Jeg vil gerne se et aggressivt, viljestærkt og et stærkt sammenhold, hvor det bliver vigtigt at truppen holder sig til game planen.

Hvilke taktiske fokuspunkter har du frem til kampen mod Rungsted?

- Godt forsvarsspil
- Optimistisk angrebsspil
- Special-teams

Hvordan har du det med at Liga sæsonen starter op igen for alvor?

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med sæsonen, og det gør resten af truppen også. Jeg ser frem til at starte op for alvor og håber, at vi kan starte sæsonpræmieren med 3 point.

Kampen starter kl. 19:30 og kan streames via. Metalligaen.tv

Bemærk at nu hvor træningskampene er overstået, kræver streaming abonnementsbetaling.

Husk Rødovre Mighty Bulls har første hjemmebanekamp mandag d. 4. september mod Herning og billetterne, dem finder du lige her.

GOALSHOW: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls DIREKTE PÅ METALLIGAEN.TV - HELE MEDIA DAY sendes live