Rødovre fans fortjener alle succes og vi prøver hver kamp at give dem det

Rødovre Mighty Bulls åbner den første låge i kampkalenderen for december, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg i Rødovre Centrum Arena med kampstart kl. 19:00.

Rødovre Mighty Bulls har netop været i Esbjerg mandag aften, hvor det blev til et fortjent nederlag til trods for en godkendt 1. periode. Cheftræner Magnus Sundquist om nederlaget i Esbjerg:

- Jeg var meget skuffet over hvordan vi agerede i vigtige dele af kampen. Efter en god 1. periode var det alt for optimistisk og manglende ydmyghed i 2. periode. Lige så gode vi er, når vi er FULD koncentreret, har vi vist at vi kan slå alle hold, lige så middelmådige er vi, når vi ikke gør tingene fuldt ud.

- Det er specielt spillet uden puck og beslutsomheden foran målet, som oftest afgøre de tætte kampe. De ting skal forbedres og derudover bliver man nødt til at have mentaliteten og viljen til at præstere kamp efter kamp. Gør man ikke det i denne liga, jamen så taber man ganske enkelt.

Nu skal der tages revanche torsdag aften på hjemmebane. Hvad betyder det for dig og holdet at have RMB-fans i ryggen til sådan en ”back-to-back” kamp?

- Ja, der skal være revanche på præstationen næste kamp. Præsterer vi er muligheden for at vinde stor, men der skal være koncentration og beslutsomhed, hver eneste gang man træder ind på isen og i hvert eneste skift, der er ikke tid til at slappe af og tro at situationer er ovre.

- Vi ved hvor gode vi kan være, hvilket vi har vist os selv og vores gode fans, men jeg er også den første til at forstå deres skuffelse, specielt over en præstation som sidste kamp mod Esbjerg. Rødovre fans fortjener alle succes og vi prøver hver kamp at give dem det.

- Men, det er en proces vi har gang i her i klubben, meget lignende den Aalborg havde for nogle år siden. Præstationerne svinger og kommer nok til at gøre det i nogen tid endnu, men med tiden kommer den fremgang som både klubben og fans fortjener.

Christian Thunbo og Alberto Pison er forsat ude. Kampen spiller kl. 19:00 i Rødovre Centrum Arena og kan streames på TV2 Play. Der er som altid gratis adgang for alle børn/unge under 15 år.

Du har igen mulighed for at spise aftensmad sammen med andre fans til denne kamp. Det er muligt at ankomme fra kl. 18:00 og spise frem til kl. 19:00.
Tilmelding lukker onsdag d. 30. nov. kl. 18:00.

Vi tilbyder følgende menu: Oksefilet med Pommes Frites og Bearnaise sauce.

Voksen-billet er inkl. en flaske øl eller sodavand 100 kr.
Børne-billet er inkl. et glas sodavand 50 kr.
BEMÆRK: En billet købt til spisning giver ikke adgang til ishockeykampen.

Link til spisning finder du her. Billet til spisning kan også tilkøbes via Metal Liga appen under fanen "kampe"

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen "kampe" eller via. link her.


Finsk Sisu bag Rødovre-sejr HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Rødovre