Vi skal spille 60 minutters solid ishockey, også har vi sumpen i ryggen der altid støtter op

Rødovre Mighty Bulls skal fredag aften d. 22/9 spille deres trejde hjemmekamp i sæsonen, hvor ligaens tophold Odense kommer på besøg. Rødovre har spillet to tætte opgør mod Odense i deres testkampe inden sæsonen startede op, så det bliver spændende at se om Rødovre kan give Odense deres første nederlag i sæsonen i Rødovre Centrum Arena.

Vi har taget os en snak med Mikkel Binou Jensen, om hvordan han ser frem til kampen mod Odense:

Hvilke elementer tror du, holdet kan tage med ind til hjemmebane kampen fredag aften mod Odense fra de sidste liga kampe?

- Jeg synes ikke, vi kan tage så meget med fra de sidste 2 kampe faktisk. Vi skal spille mere simpelt, synes jeg, også skal vi blive ved med at gøre det mest simpelt for os selv, så har vi også en god chance for at vi slå Odense.

Hvilke vigtige faktorer mener du, der skal til for at komme ud med sejren mod Odense?

- Som jeg sagde før så synes jeg, at det hele skal holdes simpelt. Vi skal have en masse positivitet ind hos alle mand og ikke prøve på alt muligt som ikke er vores gameplan. Så ja jeg synes vi skal holde os til vores gameplan i alle 60 minutter.

Hvilke ting synes du, holdet skal gøre anderledes fra de sidste træningskamp mod Odense til kampen fredag?

- Vi skal spille i alle 60 minutter. Det har vi ikke været så gode til i år faktisk. Vi skal sørge for, at lukke af nede bagved, det er det, vi skal sørge for mest, og så skal vores mål nok komme ind i den anden ende.

Du har selv spillet for Odense for et par sæsoner siden: Er det et hold som du ekstra gerne vil vinde imod?

- Det er sådan lidt specielt for mig at spille mod Odense. Altså man har altid gerne ville slå det hold, hvor man selv har spillet tidligere det er selvfølgelig klart. Så er det sjovt, og altid lidt specielt i disse slags kampe.

Hvorfor får Rødovre Mighty Bulls sejren på hjemmebane mod Odense?

- Det gør vi fordi Rødovre skal spille 60 minutters solid ishockey, og så har vi sumpen i ryggen som støtte.

Kampen starter med face-off kl. 19:30 og kan streames via. Metalligaen.tv 

Bemærk at det kræver abonnementsbetaling.


OPTAKT: Herlev - Rødovre med William Bundgaard OPTAKT: Esbjerg - Rødovre med Kyle Hallbauer