De kommer hårdt ud, og det skal vi matche!

Rødovre Mighty Bulls tager i dag imod Rævene fra Herning til en absolut vigtig mandagskamp, hvor der er masser at slås for, når der stadig kæmpes om en plads i slutspillet! Kampen kl. 19:00 i Rødovre Centrum Arena og dørene åbner kl. 18:00.

Hvis der skal lidt tal på bordet fra de foregående fem indbyrdes kampe i denne sæson, så har Herning vundet tre ud af de første fem opgør. Kigger vi på antal af mål, så står Rødovre noteret for 14 mål og Herning 17 af slagsen, dog skal det nævnes at Rødovre har vundet de seneste to opgør med cifrene 2-3 på udebane og den fantastiske 5-0 sejr på hjemmebane tilbage i medio januar.

Hvad skal I være opmærksomme på hos Herning, hvis det skal blive til en sejr i aften?

- Jeg er overbevist om, at Herning ikke er tilfredse med at have tabt de to seneste opgør mod os, så de kommer hårdt ud, og det skal vi matche!

Du har personligt gang i din hidtil bedste sæson som senior, hvad tilskriver du din udvikling?

- Jeg spiller med en masse selvtillid og har fået en større rolle end jeg har haft i Sønderjyske. Jeg trives også i storbyen, hvilket selvfølgelig gavner mit spil på banen.

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for alle under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.

Kampen spiller kl. 19:00 og kan streames på TV2 Play. 


SE DIN FAVORITSPILLER TIL LANDSKAMP I RØDOVRE på lørdag RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA FREDERIKSHAVNKAMPEN HER