Det var en utrolig fed oplevelse, at få lov til at repræsentere Danmark på øverste plan.

Rødovre Mighty Bulls tager i dag tirsdag d. 14. februar imod Frederikshavn White Hawks i Rødovre Centrum Arena kl. 19:00, dørene åbner kl. 18:00.

Rødovre har nu syv kampe tilbage i grundspillet, hvilket betyder at jagten på slutspilsplads stadig er aktuel. Kampen mod Frederikshavn kan være enormt afgørende, da Frederikshavn er en af de hold Rødovre nu jagter, samtidig er kampen den næstsidste kamp på hjemmebane i denne sæsons grundspil.

I de to mandskabers seneste opgør i Rødovre Centrum Arena start februar, så vi et velspillende Rødovre-hold vinder 5-1 på fornemmeste vis, hvortil vi tror på at kunne efterligne denne kamps resultat på tirsdag d. 14. februar.

Først af alt, tillykke med udtagelsen til landsholdet! Det er altid fantastisk at se en Rødovre dreng få den slags skulderklap. Hvad tænker du selv om udtagelsen?

- Det var en utrolig fed oplevelse, at få lov til at repræsentere Danmark på øverste plan, er noget man har set frem til hele ens karriere. Så at få lov at være med, var en stor ære.

Seneste opgør mod Frederikshavn endte som bekendt 5-1 til Rødovre, hvor Frederikshavn må siges at blive nedspillet totalt tilbage i starten af november. Hvad synes du lykkes og hvad skal der til for at vinde i dag.

- Vi holdt os til vores eget spil og fokusere på de ting, vi som hold kunne gøre noget ved. Vi har set på det seneste, at når vi gør det, kan vi slå alle hold, alle steder. Det er klart også, hvad vi skal finde frem i dag.

Som en sjov lille ekstra ting, så vil jeg blot informere om, at du blev den mest bestilte spiller i salget af de limited POWER-FOTO T-shirts. Hvad tænker du om det?

- Vi har jo også nogen fantastiske fans, som støtter op omkring alle projekter der bliver lavet, så det megafedt, at folk gider betale for en T-shirt med et billede af mig på!

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for alle under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.

Kampen spiller kl. 19:00 og kan streames på TV2 Play.


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA FREDERIKSHAVNKAMPEN HER METAL LIGAEN: GAME LOGS klar på hver enkelt spiller på EliteProspects