Nu er det vores tur, til at trække det længste strå mod Frederikshavn i aften!

Endnu en skøn fredagskamp er i vente, når endnu en fugl er trukket mod sydøst til Rødovre Centrum Arena. Rødovre mod Frederikshavn, en ufattelig vigtig kamp om point. Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 17.30, hvor der igen vil være underholdning indtil kampstart! 

Der er et åbenlyst hul i tabellen som skal lukkes, heldigvis er aftenens modstander holdet lige på den anden side af hullet. Rødovre skal møde Frederikshavn to gange i februar måned, hvortil der er mulighed for 6 af de helt gode point i jagten, begge opgør finder i øvrigt sted i Rødovre Centrum Arena. 

Frederikshavn er det hold, som har scoret færrest mål i Metal Ligaen, men formår alligevel en okay pointhøst, da de samtidig har en okay stabil defensiv. Hvad tænker du om det? 

Vi er klar over, at de er tætte defensivt og har en god målmand. Vi vil forsøge at skabe lange angreb med mange pucke mod deres mål og frem for alt, skal der trafik foran deres målmand, for at skabe en masse scoringschancer.

Det har været nogle meget jævnbyrdige opgør imellem jer denne sæson. Hvad skal der til for at sejren tipper Rødovres vej denne kamp? 

Begge hold er bestemt godt klar over kampens betydning, og hvordan tidligere kampe har været i denne sæson. I denne type kampe handler det om at være ”varmere” end modstanderen og ivrige, når mulighederne byder sig.

Samtidig skal vi bringe en ”smartness” og tålmodighed med i spillet og stole på, at de de gode præstationer vi har haft på det seneste, vil give os gode chancer igen i aften. Nu er det vores tur, til at trække det længste strå mod Frederikshavn i aften!

Endnu engang har vi lavet et lille program, som gerne skulle sparke gang i festen og dermed stemningen!:
17:30 - Indtil udsolgt: TOMBOLA
17:30 - 18:00: 25-kroners bar med Pilsner, Classic og Somersby.
17:30 - 1. periodepause er slut: Lækre Rødovre Pølser på grillen.
17:30 - 19:00 og efter kampen: DJ Amondsen spiller fed lyd!
Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for alle under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.

Kampen spiller kl. 19:00 og kan streames på TV2 play. 


Rødovre nedspillede Frederikshavn og holdt håbet i live NU KAN DU KØBE BILLETTER til landskampene i Rødovre og Rungsted